Brændte chancer kostede i Helsingør

FC Helsingør vandt lørdagens NordicBet Liga-kamp med 1-0 over Sønderjyske Fodbold. Et chancehav hen mod slutningen af kampen gav desværre ikke gevinst.

Det gav desværre ikke point, da vi lørdag eftermiddag mødte FC Helsingør på udebane.

Hjemmeholdet vandt 1-0 på en scoring efter en times spil i en kamp, hvor vi ellers skabte chancer til mindst det ene point.

Det startede ganske stille i første halvleg, hvor begge hold blev noteret for én stor chance. Rasmus Wikström havde vores bedste forsøg i halvlegen, da han headede over mål, og i den anden ende var det netop svenskeren, der kom i vejen for hjemmeholdets bedste forsøg, da han reddede på målstregen.

Kampen løsnede først rigtigt op, da Liam Jordan bragte hjemmeholdet foran 1-0 tæt under mål efter en lille times spil. Hjemmeholdet havde momentum og kunne have øget føringen kort efter, men derefter tog vi i den grad over.

José Gallegos var tættest på, da han headede på overliggeren fra spids vinkel, og Peter Christiansen havde kort efter også nogle lige-ved-og-næsten-forsøg.

Kort før tid var Emil Berggreen tæt på med en god afslutning, men hjemmeholdet havde i Mandé en sikker sidste skanse, og han reddede flot helt nede ved stolperoden.

I kampens overtid var Christoffer Remmer tæt på at udligne, mens hans afslutning gik desværre forbi mål.

Trods et godt tryk mod slutningen ville udligningen ikke ind, og vi måtte desværre rejse hjem uden point.

Vi skal hurtigt op på hesten igen. Tirsdag venter en pokalkamp i Køge, mens vi fredag tager imod Hillerød Fodbold på Sydbank Park.

Tak for flot opbakning i Helsingør til omkring 100 Sønderjyske-fans.

Lørdag D. 24. Februar 14:00