Søg

Billetinfo – Fodbold

Fodbold billetter-header (2)

Priser – SønderjyskE Fodbold


Entrébilletter:

Voksen, siddeplads: DKK 125,-
Voksen, ståplads: DKK 100,-
Voksen, stemningstribune: DKK 100,-

Barn (7-17 år), siddeplads: DKK 75,-
Barn (7-17 år), ståplads: DKK 50,-
Barn (7-17 år), stemningstribune: DKK 50,-

Barn (0-6 år), siddeplads: DKK 25,-
Barn (0-6 år), ståplads: GRATIS
+ DKK 11,25 i billetgebyr

Sæsonkort:
Voksen, siddeplads: DKK 1.600,-
Voksen, ståplads: DKK 1.200,-
Voksen, stemningstribune: DKK 1.200,-
Pensionist/Efterlønner, siddeplads: DKK 1.200,-
Pensionist/Efterlønner, ståplads: DKK 900,-
Barn (7-17 år), siddeplads: DKK 900,-

Barn (7-17 år), ståplads: DKK 600,-
Barn (7-17 år), stemningstribune: DKK 600,-

Barn (0-6 år), siddeplads: DKK 400,-
+ DKK 35,- i ekspeditionsgebyr pr. sæsonkort

SÆSONKORT SÆLGES IKKE LÆNGERE ONLINE, MEN KAN KØBES VED AT RETTE HENVENDELSE TIL ADMINISTATIONEN:
74 52 14 99 / POST@SOENDERJYSKE.DK


Elektroniske sæsonkort
Vi skifter til digitale sæsonkort, hvilket giver en masse fordele, hvor man bl.a. kan overføre billetter via e-mail til andre, hvis man er forhindret til en kamp. Billetterne vil altid ligge tilgængelig på din profil under ’’Dine billetter’’. Du kan med fordel hente Billetto’s app og have dit sæsonkort direkte på din smartphone (både iPhone og Android). Vi gør opmærksom på, at sæsonkort ikke er personlige – derfor denne mulighed.

Du kan med fordel købe billetter til kampene online. Bemærk, det koster yderligere DKK 3,75 at købe billetter i døren. Dette gælder også udeholdets tilhængere.

Print@home billetter kan medbringes på smartphones, og scannes direkte på enheden.
Kørestolspladser (Inkl. ledsager) er at finde i opgang 1. Én billet giver adgang til kørestolsbrugeren og én ledsager.

Ståpladsbilletter kan IKKE opgraderes til siddepladsbilletter på selve kampdage – For at opgradere dine ståpladsbilletter bedes du kontakte administrationen inden for åbningstiderne.

Køb sæsonkort på Stemningstribunen, Sydbank Park og få yderligere fordele udover de ting, du allerede får som sæsonkortholder.

  • Invitér en gæst med 2 gange pr. sæson
  • Efter hver hjemmekamp trækkes en vinder blandt sæsonkortholderne på Stemningstribunen, som vinder 1 ØLKORT og 1 PØLSEKORT. Overrækkes ved næste hjemmekamp ved arrangementet i Reick Møbler Boldgaden
  • Årligt arrangement, hvor Stemningstribune udvalget fortæller om nyt, besøg fra SønderjyskE
  • Kåring af årets fan på Stemningstribunen før sidste hjemmekamp i sæsonen 2017/2018. Vinderen får overrakt en Sønderjysk Spillertrøje og diplom ved sidste hjemmekamp.
  • 1 stk. SønderjyskE Halstørklæde udleveres ved 1. hjemmekamp i kiosken eller kan afhentes i SønderjyskE´s administration i Vojens (Til gengæld er der krav om, at man iklædt noget lyseblåt ved kampene, som sæsonkortholder på Stemningstribunen)

FAMILIE-TILBUD (KUN VED ONLINE-KØB):
Når du minimum bestiller 2 voksenbilletter (sidde- eller ståladser) til normalpris, så kan du købe op til 5 børnebilletter til halv pris. Guide:
Køb billetter helt normalt. Du starter med at vælge det samlede antal billetter, som du ønsker at købe . Efterfølgende ændrer du billettype, så der minimum er to voksenbilletter og ændrer resterende til børnebilletter. Prisen på børnebilleterne halveres derved.

FCK AWAY:
Hvis du ønsker at købe adgang til det af snit, der er tildelt FCK, skal du være medlem af FCK’s udebaneklub, FCK AWAY. Hvis du endnu ikke er medlem af FCK AWAY skal du tilmelde dig på www.fckaway.dk i god tid før kampen. For at opnå adgang til FCK-afsnittet, er det derfor ikke nok, at have en billet til dette område. Er du ikke medlem af FCK AWAY vil du blive afvist ved indgangen og der oprettes ikke nye medlemmer på kampdage.


Stadionoversigt:


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus