én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Angrebstalent forlænger i SønderjyskE

Annonce

Angrebstalentet Tinus Olesen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE med halvandet år, så den nu rækker ind i det første seniorår.

I sommeren 2020 satte Tinus Olesen sin signatur på en treårig kontrakt i SønderjyskE på sin 15-års fødselsdag.

Angrebstalentet, der har fået sin fodboldopdragelse i HFK, har siden udviklet sig godt i SønderjyskE’s akademi, at parterne nu er blevet enige om at forlænge aftalen med halvandet år, så kontrakten nu løber frem til 31. december 2024.

16-årige Tinus Olesen er topscorer for SønderjyskE/HFK i U17-ligaen med ni mål i 11 kampe, og han står noteret for seks ungdomslandskampe for U16- og U17-landsholdene.

Den nye kontrakt rækker ind seniortiden, og Tinus Olesen glæder sig over, at han har fodboldfremtiden på plads for de næste tre år.

– Jeg er glad og stolt over at have forlænget min kontrakt med klubben. Jeg har udviklet mig godt, siden jeg underskrev den første kontrakt, og det her giver yderligere motivation til at fortsætte det hårde arbejde. Min store drøm er fortsat at blive professionel og slå igennem i SønderjyskE, og med den nye kontrakt har jeg mulighederne for at forfølge drømmen, og det gør jeg først og fremmest ved at klø på og gør mit bedste til hver eneste træning, så jeg kan fortsætte udviklingen også i de kommende år, siger Tinus Olesen.

Head of Academy i SønderjyskE, Thomas Vilstrup, glæder sig over forlængelsen.

– Tinus Olesen har udviklet sig i SønderjyskE/HFK, som vi havde forventet, da vi gav ham den første kontrakt som 15-årig. Han er en dygtig angriber, der også har den helt rette indstilling og de sønderjyske værdier under huden. Han har med sine offensive spidskompetencer gjort godt opmærksom på sig selv både i U17-ligaen og på ungdomslandsholdene, og vi er glade for, at han ønsker at blive her i vores stærke talentsetup, så vi sammen kan udvikle videre på det store potentiale, han besidder, siger Thomas Vilstrup.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke