én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Angrebstalent forlænger i SønderjyskE

Annonce

Angrebstalentet Tinus Olesen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE med halvandet år, så den nu rækker ind i det første seniorår.

I sommeren 2020 satte Tinus Olesen sin signatur på en treårig kontrakt i SønderjyskE på sin 15-års fødselsdag.

Angrebstalentet, der har fået sin fodboldopdragelse i HFK, har siden udviklet sig godt i SønderjyskE’s akademi, at parterne nu er blevet enige om at forlænge aftalen med halvandet år, så kontrakten nu løber frem til 31. december 2024.

16-årige Tinus Olesen er topscorer for SønderjyskE/HFK i U17-ligaen med ni mål i 11 kampe, og han står noteret for seks ungdomslandskampe for U16- og U17-landsholdene.

Den nye kontrakt rækker ind seniortiden, og Tinus Olesen glæder sig over, at han har fodboldfremtiden på plads for de næste tre år.

– Jeg er glad og stolt over at have forlænget min kontrakt med klubben. Jeg har udviklet mig godt, siden jeg underskrev den første kontrakt, og det her giver yderligere motivation til at fortsætte det hårde arbejde. Min store drøm er fortsat at blive professionel og slå igennem i SønderjyskE, og med den nye kontrakt har jeg mulighederne for at forfølge drømmen, og det gør jeg først og fremmest ved at klø på og gør mit bedste til hver eneste træning, så jeg kan fortsætte udviklingen også i de kommende år, siger Tinus Olesen.

Head of Academy i SønderjyskE, Thomas Vilstrup, glæder sig over forlængelsen.

– Tinus Olesen har udviklet sig i SønderjyskE/HFK, som vi havde forventet, da vi gav ham den første kontrakt som 15-årig. Han er en dygtig angriber, der også har den helt rette indstilling og de sønderjyske værdier under huden. Han har med sine offensive spidskompetencer gjort godt opmærksom på sig selv både i U17-ligaen og på ungdomslandsholdene, og vi er glade for, at han ønsker at blive her i vores stærke talentsetup, så vi sammen kan udvikle videre på det store potentiale, han besidder, siger Thomas Vilstrup.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke