én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Akademiets U14-drenge får JM-sølv efter tæt finale

Annonce

Akademiets U14-hold var tæt på at nå til tops ved det jyske mesterskab, men efter 3-3 i den ordinære spilletid vandt AGF finalen efter forlænget spilletid.

De var naturligvis ærgerlige, da der onsdag aften blev fløjtet af ved Langskovhallen Ølholm i Tørring, men akademiets U14-drenge kan med stor stolthed se tilbage på sæsonen, der nu er forbi.

Det endte med sølvmedaljer efter en tæt finale mod AGF i en kamp, der skulle ud i forlænget spilletid for at finde en afgørelse. Efter 3-3 i ordinær spilletid endte århusianerne med at vinde 6-3 i forlængelsen.

De unge sønderjyder fik en god start på kampen og kom også foran både 1-0 og 2-0. Nicolai Biel scorede på straffespark, og Tobias Bertram øgede føringen.

AGF fik reduceret inden pausen, og i anden halvleg scorede de yderligere to gange og kom foran 3-2. William Thomsen sørgede med sit mål til 3-3 for, at kampen kom i forlænget spilletid, hvor AGF desværre var stærkest og vandt 6-3 og dermed JM-guldet.

U14-cheftræner Thomas Møller om finalen:

– Vi møder et meget stærkt AGF hold, som over kampen har bolden mest og flest chancer. Vi viser utroligt stort mod, sammenhold og mental styrke kampen igennem. Vi lykkes med mange af de styrker, vi har, og mange af de ting, vi har arbejdet med sæsonen igennem. Vi er stolte af præstationen, hvor vi formår at presse kampen i forlænget og skaber muligheder for at vinde kampen undervejs.

– Det er en finale, der bliver spillet på et højt u14 niveau og i højt tempo. Vi får sat et flot punktum på sæsonen med en flot præstation. Vi ønsker AGF tillykke med sejren, som på dagen fortjent trækker det længste strå, siger Thomas Møller.

Trods finalenederlaget kan U14-drengene se tilbage på en flot sæson, hvor de vandt puljen foran blandt andre OB, EfB og Horsens, og de tankede selvtillid inden finalen, da de i en træningsturnering i Tyskland i pinsen slog både Manchester United og Bayern München.

U14-holdets spillere har udviklet sig flot gennem sæsonen, og fra SønderjyskE skal der lyde et stort tillykke med JM-sølvet og den meget flotte sæson – og ligeledes et stort tillykke til AGF med guldet.

Mens U14-holdet nu kan gå på sommerferie, venter der akademiets U13-hold en spændende kamp på lørdag klokken 13.00, når det spiller JM-finale mod enten Horsens eller Randers – spillestedet er endnu ukendt.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke