Ærgerlig afslutning på et fantastisk 2020

For første gang i sæsonen gik SønderjyskE fra banen uden at score, og så endte årets sidste kamp med et 1-0-nederlag til Randers FC på Sydbank Park.

Det blev desværre ikke til point i årets sidste kamp i 3F Superligaen.

Randers FC vandt med 1-0 på Sydbank Park i en kamp, hvor hjemmeholdets spillere ellers kæmpede godt for tingene.

Det blev en rodet, men underholdende første halvleg uden mål, men begge hold var tæt på – Randers FC skød på overliggeren i starten af kampen, og midtvejs blev Julius Eskesen tacklet af en dårlig bane, da han havde frit løb mod mål.

I slutningen af første halvleg blev SønderjyskE reduceret til ti mand, da Haji Wright fik sit andet gule kort, men SønderjyskE-spillerne kæmpede flot i undertallet og var stærkest i store dele af kampen.

Indstillingen var til mindst det ene point, men det blev op ad bakke for sønderjyderne, da Mathias Greve satte 1-0-målet ind for Randers med 20 minutter igen – et langskud blev rettet af og efterlod Lawrence Thomas chanceløs.

SønderjyskE havde scoret i de 16 foregående kampe i 3F Superligaen, men denne gang måtte de lyseblå gå fra banen uden mål, og så endte det desværre med et nederlag i årets sidste kamp.

Nederlaget kan dog ikke ændre indtrykket af et stærkt 2020, hvor SønderjyskE har leveret mange mindeværdige øjeblikke.

SønderjyskE-spillerne går nu  på velfortjent juleferie og vender tilbage igen den 5. januar. Den første kamp i 3F Superligaen i det nye år er 4. februar på udebane mod FC Midtjylland.