Ærgerlig afslutning efter en stærk indsats

Vi spillede en stærk kamp og førte 2-0, men AGF vendte desværre kampen til en 3-2-sejr efter en afgørende scoring i overtiden.

Fredag aften fik vi sat i 3F Superligaen i gang med et brag, men det endte desværre uden point, da AGF vandt 3-2 på Sydbank Park.

Hjemvendte Peter Christiansen gav os en drømmestart, da han scorede et flot mål på Emil Holms aflevering efter bare to minutter, og lynmålet blev fejret behørigt med fansene på Danfoss-tribunen.

Indstillingen var helt i top, og det gode spil fortsatte, og efter et kvarters spil øgede Stefan Gartenmann til 2-0 på Nicolaj Thomsens hjørnesparksbold.

Ti minutter før pausen bragte AGF spænding tilbage i kampen, da Patrick Mortensen med en klinisk afslutning reducerede til 2-1, der var stillingen ved pausen.

Også i anden halvleg kom vi stærkt ud, og Peter Christiansen fik igen bolden hurtigt i mål, men et VAR-tjek viste, at han havde hånd på bolden, inden han satte bolden i nettet.

Efter en times spil blev det 2-2, da Jon Thorsteinsson sparkede bolden i mål efter en ripost.

Trods modgangen svarede vi godt igen og kom til flere chancer, der kunne have givet os sejrsmålet. Emil Holm headede lige forbi mål, Faris Moumbagna sparkede i sidenettet, og José Gallegos’ afslutning blev reddet med en fodparade.

Det held vi manglede, havde AGF i overtiden, da en afslutning fra Patrick Mortensen via Lawrence Thomas’ handsker endte i nettet, og så kunne AGF rejse hjem til Aarhus med alle tre point.

Noget af en mavepuster, men når den har fortaget sig, kan vi se tilbage på en stærk kamp, hvor der var gode takter i store dele af kampen.

Tak til de 2746 tilskuere, der havde trodset blæst og regn og skabte en fin atmosfære på Sydbank Park.

Næste kamp i 3F Superligaen er mandag den 28. februar i Brøndby.