én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Årets første træning blev skudt godt i gang

Annonce

Efter en tiltrængt julepause var spillerne mandag atter samlet i SønderjyskE, hvor cheftræner Henrik Hansen tog imod for første gang. 

Om små seks uger går det igen løs i 3F Superligaen, og mandag var spillerne igen samlet i Haderslev, hvor de tog hul på på forårets store mission: Overlevelse.

Traditionen tro var der biptest på førstedagen, og det var igen-igen jernmanden Rasmus Vinderslev, der var mest udholdende – skarpt forfulgt af Peter Christiansen, Mads Albæk og Daniel Prosser.

Der var plads nok at træne på i lethallen, da flere spillere måtte sidde over. Det massive Covid19-tryk, der i øjeblikket påvirker samfundet, har også fået fat i flere SønderjyskE-spillere, og fire spillere må stemple senere ind i klubben, da de lige nu er testet positive.

På skadesfronten er fem spillere i øjeblikket ude. Patrick Banggaard er fortsat skadet på ubestemt tid, og også Jannik Liburd, Mads Winther, Rilwan Hassan og Julius Eskesen sidder ude med skader – sidstnævnte er i øjeblikket til genoptræning hos en specialist i vores italienske søsterklub, Spezia. Det vurderes, at alle bortset fra Banggaard vil være klar til sæsonstarten den 18. februar.

Frem mod sæsonstarten venter der en række træningskampe. Den første spilles allerede på lørdag klokken 11.00 i Kolding mod Kolding IF. Værterne skriver på hjemmesiden, at der er fri entré, og at der arbejdes på, at kampen bliver livestreamet.

Alle opstartens træningskampe bliver spillet på hjemlig grund, da træningslejren i Tyrkiet er aflyst og flyttet til Vildbjerg – læs mere om den beslutning her (link).

Efter mandagens træningspas, der bød på diverse test og screeninger, venter der nu en mere “almindelig” fodbolduge, når spillerne træner på den nye kunstgræsbane i sydbyen i Haderslev. Her er alle velkomne til at kigge forbi og se træningerne, men på grund af det aktuelle smittetryk beder vi om, at man holder god afstand og venter med autografer og selfies til senere på sæsonen, når alting bliver godt igen.

Husk, at du altid kan se vores træningstider her på hjemmesiden (link).

Henrik Hansen om opstarten og foråret: 

Marc Dal Hende om første træning: 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke