Søg

2-0 sejr i jubilæumskampen mod Kolding Boldklub

Stig Kongsted, 22. juni 2019, kl. 16:38

De unge greb chancen

Det var den tredje kamp på blot fem dage for de lyseblå, så måske var det derfor holdet ikke var helt oppe i samme gear som mod Malmø i torsdags.

Men det blev til en 2-0 sejr, foran omkring 800 tilskuere, mod et stærkt kæmpende Kolding hold, der mellem stængerne havde Nicolaj Laursen, der i en halvårsperiode i 2016 var SønderjyskEs 3. målmand. Han sad faktisk på bænken som reservemålmand i vores uforglemmelige kamp i Prag.

Nicolaj Laursen stod en fremragende kamp og diskede op med den ene vanvittige redning efter den anden i den bølge af angreb, der kampen igennem rullede mod hans mål.

Men to gange fik SønderjyskE da scoret. Målet til 1-0 var et flot gennemspillet angreb, hvor Mpindi finder Marfelt på kanten, der serverer bolden lige ind i hovedet på Jarovic, der pander den ind.

Målet til 2-0 bliver scoret af U19-spilleren Steffen Svenningsen. Greko modtager bolden på kanten af feltet og finder Svenningsen i højre side af feltet. Den unge spiller betænker sig ikke, og afslutter resolut med et skud uden for målmandens rækkevidde. Lidt senere havde Svenningsen en fremragende solotur i feltet forbi tre spillere, men måtte se den stærkt spillende Kolding-målmand parere sit skud.

På en dag, hvor ikke alt gik op i en højere enhed, var det positivt at se de unge U19-spillere Mads Hansen, Steffen Svenningsen og Mads Winther levere varen, hvilket da heller ikke gik ubemærket hen hos cheftræner Glen Riddersholm:

-Det var en klassisk sommerkamp langt fra niveauet mod Malmø forleden, men det var en kamp vi kom helskindet igennem, og hvor vi kan se tilbage på en uge med tre kampe og ingen skader. Nu er vi klar til i næste uge at lægge yderligere lag på vores opstart og vores spil. Tempoet i kampen var for lavt til, at vi kunne komme op og spille på det niveau, vi ved vi kan, men omvendt var vi i kontrol og kommer frem til rigtig mange chancer, hvor den ellers fantastiske bane lige mangler lidt vand, så vi kan få de sidste ting sat op.

-Det vi tager med herfra er , at de unge spillere kommer ind i dag, og viser de har løftet sig fra dag til dag i denne opstart. Steffen laver et mål og en anden meget fin aktion. Mads Hansen spiller en virkelig flot 1. halvleg derinde i dag, og Mads Winther viser, at han har utrolig store kvaliteter på bolden, men også at han har lidt i sit duelspil, han skal arbejde med. På mange måder tager de unge mange værdifulde ting med herfra, udtaler Glen Riddersholm efter kampen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus