0-4 og hurtigt videre

Det blev en kollektiv offday, da vi tirsdag aften havde besøg af FC Helsingør, som endte med at rejse hjem til Nordsjælland med en sejr på hele 4-0.

Efter fire sejre i træk i NordicBet Ligaen blev der tirsdag aften på Sydbank Park sat en midlertidig stopper for vores fine stime.

Det blev en kollektiv offday, hvor vi havde svært ved at få tingene til at fungere i store dele af kampen, og derfor kunne gæsterne rejse hjem med en sikker og fortjent 4-0-sejr.

At det hele skulle gå FC Helsingørs vej så vi et eksempel på allerede efter ti minutters spil. En afslutning fra Liam Jordan ramte en SønderjyskE-spiller i maven, så bolden ændrede kurs og snød en chanceløs Nicolai Flø i målet. 0-1.

Gæsterne var hurtige i tanke og handling, og Alexander Lyng kunne øge til 2-0 og 3-0 ti og 20 minutter senere.

José Gallegos havde et par muligheder inden pausen, der kunne have skabt lidt spænding, men der blev ikke fløjtet, da han blev væltet om kuld i straffesparksfeltet, og en afslutning gik snert forbi fjerneste stolpe.

Den rest af optimisme, der var tilbage efter pausen, blev hurtigt banket nedad, da Mikkel Knudsen headede et veludført frispark i mål.

I den sidste halve time havde vi muligheder for at reducere ved Emil Berggreen, Rasmus Wikström og Marc Dal Hende, men det var ikke vores dag, og vi måtte forlade banen uden mål og ingen point.

Det store nederlag var naturligvis en skuffelse for både spillere og fans efter kampen, men i nederlagets stund må vi ikke glemme den gode start med fire sejre i træk, og 12 point ud af 15 havde de fleste nok solgt sæsonstarten for, inden vi tog hul på sæsonen i NordicBet Ligaen.

Nu handler det om at komme tilbage på sporet igen og finde de gode takter frem, vi har vist i sæsonens første kampe.

Vi får allerede en chance igen på lørdag, når vi møder Vejle Boldklub i Nørreskoven, hvor vi håber på stor sønderjysk opbakning trods dagens mavepuster.

Tak for opbakningen til 2.033 tilskuere på Sydbank Park denne tirsdag aften.

Fredag D. 26. April 19:00