én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vild slutspurt og sæsonrekord i dramatisk remis

Annonce

Det var vildt. SønderjyskE var bagud med syv mål ved pausen og seks mål, da da der manglede tolv minutter af kampen, men til sidst blev det til et enkelt point, 27-27 mod Ringkøbing Håndbold. Tilskuerne fik masser af drama, men blev også vidner til et SønderjyskE-hold, som spillede under niveau.

Rystende usikkert angrebsspil prægede SønderjyskE i første halvleg, og alt for mange dårlige beslutninger gjorde det svært mod et godt kæmpende Ringkøbing-hold anført af krumtappen Jane Mejlvang. Kendelserne gik heller ikke ligefrem SønderjyskE’s vej det meste af kampen, og det gjorde ikke frustrationerne mindre hos de lyseblå og publikummet. Der var sæsonrekord i Arena Aabenraa med 856 tilskuere, og de var med til at stresse gæsterne i slutfasen, hvor SønderjyskE gik frem og dækkede offensivt op og fik vendt kampen på hovedet.

Ida Lagerbon, der efter kampen blev kåret som Månedens Spiller af supporterklubben, lyste op med ni mål. Hun stod for den vitale udligning 23 sekunder før tid, inden den tidligere SønderjyskE-spiller Leonora Demaj misbrugte muligheden for Ringkøbing med slutfløjtet. Det føltes lidt som en halv sejr for SønderjyskE, men cheftræner Peter Nielsen havde lidt svært ved at glæde sig.

– Vi spillede rystende ringe i over 50 minutter af kampen, og der manglede en masse kvalitet, hvilket skuffer mig. Omvendt er det fantastisk, at vi kom tilbage og fik et point, siger Peter Nielsen.

Allerede søndag den 8. oktober kl. 14.00 er der kamp igen i Arena Aabenraa, hvor modstanderen er Nykøbing Falster Håndbold.

SønderjyskE – Ringkøbing 27-27 (8-15)
Mål: Ida Lagerbon 9, Sarah Paulsen 5 (2), Josefine Dragenberg 3, Line Uno 3, Lea Hansen 3, Ricka Falk Gindrup 1, Rikke Hoffbeck 1, Pernille Johannsen 1, Stine Broløs 1
Udvisninger: SønderjyskE 1, Ringkøbing 0
Tilskuere: 856

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke