én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Video: Holdets tanker om lærerigt trivselsforløb med Krifa

Annonce

En utroligt flot sæson for SønderjyskEs dygtige damehåndboldhold er gået på hæld. To tætte opgør mod HH Elite var det eneste, der stod imellem et særdeles velspillende SønderjyskE hold og en plads i landets bedste håndboldrække. Til trods for at resultatet af de to kampe ikke blev som håbet, så er cheftræner, Peter Nielsen, åbenlyst stolt af præstationerne i den forgangne sæson:
 
– Holdet har virkelig kæmpet bravt igennem hele sæsonen, og selvom vi synes, at både klubben og vores fans havde fortjent en oprykning, så er vi meget fortrøstningsfulde. Vi kan se, at det går den helt rigtige vej med projektet.
 
Peter Nielsen vil gøre alt for, at kampene i den kommende sæson tipper den rigtige vej og har derfor tænkt lidt ud af boksen for at sikre et endnu stærkere sammenhold i truppen:
 
– Pigerne har været utroligt meget igennem i løbet af sæsonen, og det har været fedt at se, hvordan de er rykket tættere sammen i bussen. Mange af vores resultater er kommet som et resultat af stærkt sammenhold, men jeg har en tro på, at man altid kan blive bedre. Derfor så jeg også Krifas trivselsforløb som en chance for at skabe en endnu bedre holdånd. Forhåbentlig kan det være medvirkende til, at vi kan fejre oprykning i næste sæson.
 
Konkrete indsatsområder
Forløbet var struktureret således, at alle kvinder i truppen udfyldte en trivselsmåling, som giver et konkret indblik i, hvilke indsatsområder der skal arbejdes med for at styrke trivslen og arbejdslysten på holdet. Som opfølgning organiserede Krifas arbejdslystkonsulent, Pernille Dahl Madsen, en workshop skræddersyet til truppen. Her blev der, til glæde for SønderjyskEs cheftræner, sat handling bag målene:
 
– Jeg er overrasket over, hvor konkrete vi kan blive på simple indsatsområder, der kan være med til at styrke trivslen og arbejdsglæden på holdet.
 
Står det til Peter Nielsen, er det bestemt ikke sidste gang, at Pernille Dahl Madsen kommer på besøg:
 
– Det har været enormt konstruktivt. Samtidig er det også en prioritet for os at være helt sikre på, at vi skaber så godt et arbejdsmiljø som muligt. Det fremmer afgjort kommunikationen, hvilket jo er helt afgørende, for som Pernille siger, så er der ingen af os, der er tankelæsere.
 
Anbefalelsesværdigt produkt
– God arbejdslyst giver gode resultater. Sådan er det både på halgulvet og i kontorlokalerne, så jeg er helt overbevist om, at alle virksomheder kan have gavn af et trivselsforløb, fortæller Peter Nielsen.
 
I Sønderjyske sig vi tusinde tak til Krifa for det lærerige besøg. Du kan se mange flere reaktioner på det trivselsforløbet i videoen herunder.
 
Hvis du kunne tænkte dig at læse mere om, hvordan din virksomhed får et skræddersyet forløb, kan du trykke her.
 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke