Søg

Vi prøver igen

Kasper Poulsen, 21. januar 2019, kl. 14:09

Optakt Roskilde Håndbold – SønderjyskE

Der står igen en Sjælland tur på programmet, når de lyseblå tirsdag tager overfor at møde 1.divisions mandskabet fra Roskilde Håndbold. Selvom holdet indtil videre blot har hentet 10 point og er placeret lige over nedrykningsstregen, så er det et mandskab som igennem de seneste par sæsoner har været en svær modstander for de lyseblå.

Roskilde har dog også formået i denne sæson at hente 3 point fra DHG Odense, som p.t. ligger i top 3. Så selvom alt bestemt ikke har været godkendt indtil videre, så har Roskilde kvaliteterne til at præstere mod de fleste mandskaber.

Holdet har flere spillere som efterhånden har spillet nogle sæsoner i 1.division.

På stregen finder man den rutinerede Louise Mott, som både forsvarsmæssigt og især angrebsmæssigt er et stort aktiv for Roskilde Håndbold. Holdet er gode til at spille hende og hun kommer med meget fysik på stregen.

I bagkæden er Malene Nielsen og Nanna Stormly 2 af de bærende bagspillere og spillere som er vant til at tage ansvar i den offensive del. De ligger også nummer 1 og 2 på den interne topscorerliste og meget af spillet er centreret omkring dem.

På højre fløj har man igen fået indlemmet Line Werngreen i truppen og den hurtige højre fløj er garant for mange mål og dygtigt forsvarsspil, som har ført til mange bolderobringer.

Efter nederlaget på udebane mod TMS Ringsted har de lyseblå brug for at komme tilbage på sporet og hente 2 vigtige point i hverdagskampen mod Roskilde Håndbold.

 

Vi skal ud og løfte vores niveau i begge ender af banen, så vi kan få gjort en forskel. Vi skal derfor starte med at skabe de bedste betingelser for vores målmænd, så vi sammen kan højne niveauet og i samlet enhed få vist vores styrker på banen. For alt hvad der kan forøge vores muligheder for sejr, skal vi være opsøgende overfor. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Kampen spilles tirsdag d.22.01.19 kl.19.30 i Roskilde hallerne. 

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus