Søg

Vi har ikke glemt det

Kasper Poulsen, 15. marts 2019, kl. 9:37

Optakt AGF Håndbold – SønderjyskE 

SønderjyskEs næste modstander kæmper p.t. en hård kamp for overlevelse i 1.division. Og missionen begynder efterhånden at se kritisk ud. For efter en forrygende start på sæsonen, hvor de som det eneste hold udover Horsens fik point i Arena Aabenraa og derefter slog Gudme på hjemmebane, er holdet gået mere eller mindre i stå.

Holdet har således efter jul kun sejret en enkelt gang, da de på hjemmebane slog Oddense-Otting. De resterende 8 kampe herefter jul, er blevet tabt. Størstedelen af kampene er dog blevet tabt med 2-4 mål og dette er et tegn på at AGF er en modstander, som er svære at spille imod og altid kæmper deres chance.

De har bl.a haft et helt lige opgør mod DHG Odense på udebane, hvor de tabte med blot 2 mål, de pressede Horsens maksimalt, endda uden deres topscorer Amalie Jacobsen og tabte med 20-16, efter et opgør hvor de var med helt til sidst. Og seneste tabte de blot med 2 mål ude til Hadsten Håndbold efter et opgør der kunne være gået begge veje.

En af grundene til AGF´s udfordringer efter jul har været at de har mistet Nicoline Berthelsen til Ringkøbing Håndbold, mens en af deres bærende spillere Annika Enevoldsen er sat ud af spillet. Hun formåede at lave hele 10 mål i det seneste opgør mellem SønderjyskE og AGF.

Deres største profil på holdet er dog stadigvæk Amalie Jacobsen, som kommer med en masse vilje og gnist, samtidigt med at hun er stærk i mand til mand spillet. Og så har hun et fremragende skud fra distancen, hvis man tillader hende pladsen.

Afgangen til de andre bagspillere har givet plads til Sara Hoffman i bagkæden og hun kommer med en del genialiteter i bagkæden og er nu også begyndt at lave mål fra distancen.

Louise Sønnichsen har en stor og vigtig rolle på holdet og er med afstand en af de bedste spillere til at lave mål langt ude fra. Og skaber nogle udfordringer rent forsvarsmæssigt her.

På stregen har Kamilla Høgh Kristensen en kæmpe rolle i begge ender af banen og AGF er i det hele taget utrolig dygtig til at søge hende på stregen.

 

Vi har ikke glemt hvad der skete i det første opgør. Vi var flere gange i hjemmekampen mod AGF bagud med op til 8 mål og var maks presset helt ind til slutfløjtet. Så vi skal ud og vise os frem fra en helt anden side i dette opgør og vise de kvaliteter og den holdånd som vi står for. Intet er vigtigere for os lige nu, end lige præcis denne kamp og vi er indstillet på at gøre hvad der er nødvendigt, for at hive sejren hjem.

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

Kampen spilles lørdag d.16.03 kl.13.30 i Ceres Park hal 1 i Aarhus. 

 

 

Foto: Finn Poulsen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus