én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ung trio lyste op i sikker pokalsejr

Annonce

Med en sikker sejr på 39-25 vandt SønderjyskE torsdag aften pokalkampen hos Jelling FS, der indtager førstepladsen i 3. Division. Kampen gav masser af spilletid til flere af talenterne.

Jelling, der blev bakket flot op af en fyldt sportshal, fulgte med til 5-5, men de sortklædte SønderjyskE-spillere trak midt i første halvleg fra til 11-6. Ved pausen stod der 21-11. Hos værterne bemærkede man udover de mange tilskuere også et par gamle kendinge, Janni Gade og Sabrine Schmidt, der begge for en del år siden spillede i SønderjyskE.

– Det var en sjov kamp at spille i en fuld hal. Det er fedt for sporten og de unge mennesker, at de kan snuse til tophåndbold i andre haller end ligaholdenes arenaer, siger cheftræner Peter Nielsen.

I anden halvleg blev føringen udbygget til en sejr på 14 mål. Talent-trioen Tine Geertsen, Mai Sørensen Nissen og Laura Galle Hansen stod for 16 af SønderjyskE’s mål, og de fik rosende ord med på vejen.

– De træner med os til dagligt, og det var dejligt, at de på bedste vis kunne vise sig frem i dag. Det var generelt en fin pokalkamp, hvor alle bød ind, og hvor vi fik doseret spilletiden godt nu, hvor vi står i et tæt program, udtaler Peter Nielsen.

Allerede lørdag kl. 14.00 venter næste opgave, og det bliver mod ingen ringere end de danske mestre fra Odense Håndbold, der blot har tabt en enkelt kamp i Kvindeligaen denne sæson. Opgøret spilles i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg grundet DGI-stævne i Aabenraa.


Fra venstre Tine Gertsen, Mai Sørensen Nissen og Laura Galle Hansen, som fik masser af spilletid og ros

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke