Søg

Turneringen er ved vejs ende

Kasper Poulsen, 5. april 2019, kl. 13:07

Optakt DHG Odense – SønderjyskE

Det er sæsonens sidste turneringskamp der venter de lyseblå, når de lørdag eftermiddag møder DHG. Oprykkerne fra Fyn har gjort det over alt forventning i denne sæson. De var forud for sæsonen spået til at skulle kæmpe en hård kamp for overlevelse, så det var næsten et lille eventyr, der kunne være blevet til virkelighed, hvis de havde kunnet holde kadencen sæsonen ud. For det lignede i lang tid at de skulle ende i top 3 og dermed sikre sig kvalifikationskampe til ligaen. Men de røg ind i en hård periode sidst på sæsonen og står nu med 5 nederlag i træk efter en sæson som har været over alt forventning.

Så sæsonens resultater for DHG betyder altså at de overlever i 1.division og lørdagens kamp vil afgøre om holdet slutter på 4. pladsen i 1.division eller risikerer at ryge længere nedad i tabellen.

De lyseblå er sikker på at ende på 2. pladsen, men vil rigtig gerne holde fast i den gode rytme, man har vist efter jul. Hvor holdet blot har tabt en enkelt kamp og vundet elve turneringkampe. Faktisk har de lyseblå vundet 9 kampe i træk og har dermed gjort sit for at toppe til de afgørende kampe, som venter forude. Så selvom kampen mod DHG er uden betydning for den endelige placering, så er det en rigtig god kamp at slutte turneringen af med.

Hjemmeholdet har deres store profiler i venstre backen Frida Maag, som har været eminent spillende i denne sæson og har voldt de fleste modstandere store problemer. Mens det på playmakerpositionen stadigvæk er Caroline Nielsen der styrer spillet og er spilleren bag de vigtige beslutninger.

SønderjyskE har alle spillere til rådighed, bortset fra Alberte Mørk, som er ude med en brækket arm.

 

Det er sidste chance for at få rettet spillet til og finpudse de sidste detaljer inden det går løs i kvalifikationsspillet. Men som udgangspunkt fylder det intet for os, at kampen resultatmæssigt ikke kommer til at ændre noget i stillingen. For der er ikke noget vi ønsker mere end en sejr og vise at vi er 100 % klar uanset kampens modstander og betydning. Vi bliver virkelig testet i dette opgør og skal op mod et af de mest hjemmestærke hold i 1.division. Man kan vel ikke få en bedre kamp at slutte 1. division af med og vi glæder os derfor til denne udfordring. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

Kampen spilles lørdag d.06.04 kl.13.30 i Dalumhallerne. 

 

 

Foto: Finn Poulsen

 

 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus