én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Trio debuterede i sikker pokalsejr

Annonce

SønderjyskE vandt stensikkert pokalkampen i femte runde af Santander Cup. Med tre debutanter på holdkortet blev en sejr på 38-12 kørt i hus. Danmarksserieholdet Team NØS havde sørget for fine rammer i Næshallen i Kelstrup ved Haderslev.

– Vi er glade for at kunne komme ud og besøge en klub i Sønderjylland og opleve et dejligt medlevende publikum i nogle flottr rammer. Og så er det altid dejligt at se unge spillere få debut, sagde cheftræner Peter Nielsen efter sejren.

Sidsel Spanger, Sidsel Mattesen og målvogter Mie Von Qualen Buhl skrev sig ind i rækken af spillere, som har optrådt i den lyseblå SønderjyskE-trøje. Der var også spilletid til U19-spillerne Laura Galle og Mai Sørensen Nissen. Sidstnævnte scorede også i Kvindeligaen i sidste kamp.

Sarah Paulsen, Line Uno, Louise Ellebæk, Pernille Johannsen, Nora Persson og Rikke Hoffbeck sad over. Hoffbeck tog i stedet en tørn som trommeslager hos supporteren, og der var som nævnt en rigtig fin stemning i den intime hal. Der er der forhåbentlig også på tirsdag, hvor det kl. 20.00 gælder den vigtige kamp hjemme i Sydbank Arena Aabenraa imod København Håndbold.

Fra venstre er det Mai Sørensen Nissen, Sidsel Spanger, Mie Von Qualen Buhl, Laura Galle og Sidsel Mattesen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke