én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tre spillere får flerårige forlængelser i SønderjyskE Damehåndbold

Annonce

Sofie Schelde-Rasmussen, Sarah Dalsgaard Paulsen og Alberte Stenderup Rasmussen spiller også for SønderjyskE Damehåndbold i de kommende sæsoner.

SønderjyskE Damehåndbold er godt i gang med at ruste sig til livet i Bambusa Ligaen, og når sønderjyderne skal i aktion i landets bedste håndboldrække efter sommerferien, bliver det med flere af de velkendte navne på holdkortet.

SønderjyskE Damehåndbold har forlænget aftalerne med målvogter Alberte Stenderup Rasmussen og playmakerne Sofie Schelde-Rasmussen og Sarah Dalsgaard Paulsen. De to førstnævnte har nu kontrakter, der løber frem til sommeren 2024, mens Sarah Dalsgaard Paulsen har udløb i sommeren 2025.

Sportschef og cheftræner Peter Nielsen glæder sig over, at flere af de etablerede SønderjyskE-spillere nu er klar til at fortsætte i projektet i ligaen.

– Alle tre spillere har været vigtige spillere i oprykningssæsonen, og vi glæder os over, at de skal være med til at bygge videre på projektet i Bambusa Ligaen. Der er ingen tvivl om, at vi skal styrke os med spillere udefra, men det er også vigtigt, at vi bevarer kontinuiteten og fastholder flere af de dygtige spillere, der var med til at spille os op i den bedste række. Nu har de tre profiler fået længerevarende aftaler, og de bliver heller ikke de sidste, som vi forlænger med, siger Peter Nielsen.

Alle tre spillere ser nu frem til at fortsætte håndboldrejsen med SønderjyskE.

– Jeg er utrolig glad for, at jeg igen næste år skal være en del af det setup, vi har her i Aabenraa. De seneste tre år i SønderjyskE har været med til at udvikle mig både på og uden for håndboldbanen, og jeg håber selvfølgelig på, at dette vil fortsætte. Det er en fornøjelse at indgå i et træningsmiljø, der er så professionelt og godt, siger Sofie Schlede-Rasmussen. ´

Også Sarah Dalsgaard Paulsen glæder sig over forlængelsen:

– Jeg har valgt at forlænge yderligere i SønderjyskE til 2025, fordi jeg allerede på en halv sæson føler, at det er den rette klub for mig lige nu og nogle år frem. Vi træner rigtig godt, og jeg har indtil nu haft det super godt, hvor jeg føler, at jeg har en god rolle på holdet, hvor jeg også kan tage noget ansvar. Vi har gjort det rigtig godt indtil nu, men jeg er også sikker på, at det vil give mange gode håndboldoplevelser at blive i SønderjyskE, som jeg vil have glæde af i min håndboldkarriere, siger Sarah Dalsgaard Paulsen.

Alberte Stenderup Rasmussen siger om forlængelsen:

– Jeg trives rigtig godt i klubben og har de seneste to sæsoner kunnet mærke det på mit spil. Vi har en god gruppe med dygtige holdkammerater og trænere, der udfordrer én både som spiller og menneske, og det er noget, der gør, at jeg ser frem til hver træning. At være et sted, hvor jeg føler mig hjemme, er grunden til, at jeg har valgt at forlænge med SønderjyskE, og jeg glæder mig til at prøve mig selv af med klubben i landets bedste række, siger Alberte Stenderup Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke