Tre på stribe: SønderjyskE sejrede også hos København Håndbold

SønderjyskE rider videre på den flotte bølge i Kvindeligaen. Med en sejr på 26-25 fredag aften hos København Håndbold kom den tredje sejr i træk i hus.

Det var samtidig den første sejr over København Håndbold efter syv nederlag. I aften var SønderjyskE holdet ovenpå, og efter storsejre over Horsens HE og Aarhus United lignede det en ny sikker triumf. Med ti minutter tilbage førte SønderjyskE faktisk med otte mål. På tavlen i Frederiksberg-Hallerne stod der 18-26, men resten af kampen forblev uden SønderjyskE-mål, og værterne kom meget tæt på til sidst med syv mål i træk. De sidste sat ind med 21 sekunder tilbage. Heldigvis holdt de lyseblå stand, og cheftræner Peter Nielsen var lykkelig over den store skalp.

– Det er helt forrykt, hvad vi præsterer for tiden. Holdet fortjener virkelig ros, og jeg er en meget glad træner lige nu. Vi spiller fantastisk godt på en svær udebane i 50 minutter, og de 10 minutter til sidst kan ikke ødelægge billedet af en flot præstation, siger Peter Nielsen.

De to hold fulgtes ad det meste af første halvleg, hvor SønderjyskE dog til sidst trak fra til en pauseføring på fire mål, 15-11. Nora Persson tog rigtigt godt fra i SønderjyskE-målet, og svenskeren sluttede kampen med en flot redningsprocent på 42.

Med sejren spiller SønderjyskE sig op på fjerdepladsen. Næste kamp er fredag den 8. november kl. 19.00 hjemme i Arena Aabenraa, hvor Skanderborg Håndbold er modstanderen.

København Håndbold – SønderjyskE 25-26 (11-15)
Mål: Sarah Paulsen 5(3), Louise Ellebæk 4, Lea Hansen 3, Ricka Falk Gindrup 3, Rikke Hoffbeck 3, Ida Lagerbon 3, Line Uno 2, Nicoline Olsen 2, Camille Mandret 1.
Udvisninger: København 3, SønderjyskE 4