én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Team Esbjerg tager imod de lyseblå

Annonce

Onsdag aften er der flere lokalopgør i Kvindeligaen, og i det sydligste af dem står slaget mellem SønderjyskE og værterne fra Team Esbjerg.

Efter det snævre nederlag på 24-25 mod Silkeborg-Voel KFUM gælder det for SønderjyskE om at rette fokus på den svære udekamp hos topholdet Team Esbjerg.

– Vi skal ud og revanchere sidste uges nederlag, selvom det ikke bliver let, så tager vi til Esbjerg for at vinde. Vi glæder os til at møde et fænomenalt stærkt Esbjerg-hold, der med Mørk og Reistad har verdensstjerner ombord garneret med en perlerække af stærke spillere. Vi får helt sikkert ikke noget foræret, da de vil gøre alt for holde trit med Odense og Herning-Ikast i toppen, siger cheftræner Peter Nielsen.

I søndags vandt Esbjerg med 35-30 i Champions League-kampen mod rumænske CS Rapid Bucuresti, og Reistad gik målamok med 17 mål. Nordmanden var skadet, da SønderjyskE var modstanderen i Arena Aabenraa i starten af september. Her var de lyseblå længe rigtigt godt med, inden Esbjerg i slutminutterne trak fra og vandt med 26-22.

– Vi skal forsøge at få kampen afviklet på vores præmisser. Det lykkedes meget godt sidst. Vi kan tage en masse godt med fra det opgør. Godt nok var de svækket i offensiven, men defensiven bliver den samme. Samtidig har vi rykket os meget siden kampen for fire måneder siden, siger Peter Nielsen.

Dommerne til kampen er Martin Clausen og Rasmus Dreier Høgfeldt, mens Claus Ulrik Nielsen er observatør. Der er kampstart kl. 18.30 i Blue Water Dokken. Næste hjemmekamp er i øvrigt onsdag den 24. januar kl. 19.00, hvor Ikast Håndbold kommer på besøg i Arena Aabenraa.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke