én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tak for kampen til hårdtarbejdende nordmand

Annonce

Eline Osland stopper efter denne sæson hos SønderjyskE Damehåndbold.

Eline Osland er i gang med sin foreløbig sidste sæson hos SønderjyskE, efter hun i 2020 skiftede fra Bjerringbro FH. Bagspilleren, der kan skyde med både højre og venstre, har siden da lavet næsten 200 mål i SønderjyskE-trøjen.

– Eline er indbegrebet af en norsk håndboldspiller. Altid hårdtarbejdende og bare et gennemgående godt menneske. Hun kom fra et midterhold i 1. Division og har udviklet sig rigtigt godt, og på sin egen stille måde har hun været medvirkende til at skabe det træningsmiljø, som har gjort, at vi har kunnet indfri vores ambitioner.

– Vi har været meget glade for at have Eline på holdet og har stor respekt for, at hun gerne vil søge en større rolle i en anden klub. Vi vil følge hende tæt og muligvis krydses vores veje igen, siger sportschef og cheftræner Peter Nielsen.

Den 23-årige nordmand vil gøre alt for at slutte sæsonen på bedste vis. Sammen med resten af SønderjyskE-holdet starter hun kvalifikationsspillet i Kvindeligaen med en udekamp den 16. april mod Ajax København.

– Efter tre helt fantastiske år i Sønderjyske føler jeg, at tiden er kommet til at prøve noget nyt. Jeg glæder mig sindssygt meget til at blive del af et nyt og spændende projekt i min kommende klub. Det er et meget mærkeligt miks af følelser, jeg sidder med lige nu. Samtidig med jeg er mega glad og mærker, at det er det helt rigtige, så er jeg også mega ked af at skulle forlade klubben, da den har betydet så meget for mig.

– Jeg er evig taknemlig for alt, jeg har lært, og alle oplevelserne jeg har fået sammen med pigerne, trænerne og alle i og omkring klubben. Jeg glæder mig til at følge deres videre udvikling. Nu går alt fokus på at afslutte sidste del af sæsonen ordentlig og nyde den sidste tid her i SønderjyskE, udtaler Eline Osland.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke