én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE blev straffet af veloplagt Ikast-hold

Annonce

SønderjyskE tabte den svære udekamp hos Ikast Håndbold i premiererunden af Kvindeligaen. Værterne vandt 31-21 efter 18-10 ved pausen.

Det blev som ventet en svær opgave mod EHF Cup-vinderne. Og det hele blev ikke lettere af, at SønderjyskE fik en skidt start på kampen. Ikast straffede prompte alle fejl hos gæsterne, og efter tolv minutter var hjemmeholdet allerede foran 12-2. Afstanden på ti mål var også forskellen, da kampen var slut.

En lille busfuld sønderjyske supportere bakkede som altid godt op. Fem gange jublede de over en scoring af Ida Lagerbon, som dermed blev topscorer hos SønderjyskE.

– Når vi møder et af ligaens tre Champions League-hold, så skal vi præstere på et hundrede procent, og det gjorde vi ikke i dag. Vi havde det svært både offensivt og defensivt mod et veloplagt Ikast-hold, som hurtigt afgjorde kampen. Vi fik heldigvis minimeret skaden lidt som kampen skred frem og kom derfra med skindet på næsen.  Nu gælder det om at bruge nederlaget konstruktivt og blive klar til hjemmekampen på lørdag, siger cheftræner Peter Nielsen.

Lørdag den 9. september venter første ligakamp i Arena Aabenraa, når Silkeborg-Voel KFUM kommer på besøg med kampstart kl. 14.00.

Ikast – SønderjyskE 31-21 (18-10)
Mål: Ida Lagerbon 5, Josefine Dragenberg 3, Rikke Hoffbeck 3, Pernille Johannsen 3 (1), Camille Mandret 2, Sarah Paulsen 2 (1), Lea Hansen 1, Line Uno 1, Olivia Simonsen 1
Udvisninger: Ikast 1, SønderjyskE 3
Tilskuere: 1.100

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke