Søg

Stort comeback bag vigtig sejr

Kasper Poulsen, 23. september 2017, kl. 21:39

Sønderjyske – Horsens 25-20 (10-12)

Sønderjyske: Leonora Demaj 6, Rikke Hoffbeck 5, Yasmin Sieljacks 4, Emma Kiellberg 4, Helena Løjborg 3, Nina Bech 1, Emily Baunsgaard 1 og Caroline Rasmussen 1

Horsens: Amalie Jacobsen 8, Mette Nielsen 5, Marta Hedenquist 5, Stejnunn Hansdottir 1 og Mia Møller 1

Det var på forhånd betegnet som værende et utrolig lige opgør, da begge mandskaber satser på at være en del af 1.Divisions toppen i år. Horsens har tiltrukket flere spændende spillere op til denne sæson og med en stærk økonomi i ryggen, har de derfor både mandskabet og ambitionerne til at fuldføre dette projekt. Da begge hold har startet ud med et sejr og et nederlag, var dette en vigtig kamp, hvor begge hold gik benhårdt efter sejren.
Horsens kom med en utrolig skarphed i deres angrebsspil og spillede stort set fejlfrit de første 12 minutter. Og da de samtidigt havde en målmandspræstation bag sig, som tog sig pænt af de lyseblå chancer, så kunne det kun gå en vej. Og det gjorde det. De gule fra Horsens bragte sig foran med 9-3! Og ligende et hold, som var på vej til at spille hjemmeholdet ud af banen i denne periode. Men et par udskiftninger fra hjemmeholdet side af og mere fart i benene, fik vendt op og ned på det hele.
Claudia Rompen i målet tog godt fra og stod bag flere flotte udkast til medspillerne og samtidigt kom både Rikke Hoffbeck og Yasmin Sieljacks med lidt ekstra i denne periode. Der var gensyn med Ricka Gindrup på stregen, efter en lang skadesperiode og hun tilførte noget stabilitet til forsvaret, da det så allermest skidt ud. Så fra at være spillet ud af banen, fik man igen kontakt og kunne få reduceret, så man kun var bagud med 2 mål til pausen.
Der havde bestemt været muligheder nok til at få udlignet og måske endda føre til halvleg, men omvendt kunne det også være gået endnu værre. Det vigtigste var derfor at troen på sejren og glæden over det comeback man indtil videre havde præsteret, var det der fyldte mest i pausen.
Og det blev en 2. halvleg, som man bestemt kun kan være tilfredse med. Spillerne kom med alt hvad de havde og der var rigtig mange der bød ind. Emily Baunsgaard satte ikke mange fødder forkert og formåede at gøre holdkammeraterne gode på de helt rigtige tidspunkter. Og mens Yasmin Sieljacks fortsatte hendes imponerende spil, så havde Leonora Demaj en intention om at rette op på hendes sæsonstart. For hun stod bag en af de bedste præstationer i den lyseblå trøje. Det var høj klasse det der blev præsteret i angrebsspillet i 2. halvleg og så nævner vi ikke de 2 udvisninger i den anden ende.
At kunne holde Horsens på 20 mål, var lige hvad dette hold havde brug for og dermed endte det med en flot sejr til hjemmeholdet. Fra at have været bagud med 9-3 til at vinde kampen med 25-20. Sikke et comeback og sikke en indsats af spillerne, da der var allermest brug for det.
Det var dejligt at vinde og vigtigt – ingen tvivl om det. Men vi er mest glade for at vi fik delt nogle succesoplevelser ud til nogle spillere, som havde brug for det. For i dag er det bænken der vinder kampen for os. Claudia starter ude, men kommer ind og viser så fornem en præstation, at hun bliver kampens spiller. Mens Leonora, Yasmin og Emily gør de ting i angrebsspillet, vi ønsker fra dem og det som gør dem unikke. Vores styrke er bredden i vores trup og i dag fik vi dette bekræftet. Vi vidste at det ville blive en meget svær sæsonstart for os mod 3 stærke modstandere. Det har givet os 4 point og det kan vi bestemt ikke være utilfredse med. Nu ser vi fremad og gør os klar til de kommende udfordringer der venter på os. 
Cheftræner Oli Kecman
Næste kamp er på udebane mod TMS Ringsted lørdag d.07. oktober kl.14.00. 

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus