én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stærk stregspiller skifter til SønderjyskE Damehåndbold

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med stregspilleren Josefine Dragenberg, der kommer med ligaerfaring fra Randers HK og Holstebro Håndbold.

SønderjyskE Damehåndbold henter endnu en ligaspiller, så holdet står stærkt rustet til at kæmpe i Bambusa Ligaen efter sommerferien.

25-årige Josefine Dragenberg har underskrevet en toårig aftale med SønderjyskE Damehåndbold, og den stærke stregspiller kommer med ligaerfaring fra Randers HK og senest Holstebro Håndbold.

Cheftræner Peter Nielsen glæder sig over tilgangen af Josefine Dragenberg.

– Jeg er yderst tilfreds med, at vi har lavet en toårig aftale med Josefine Dragenberg. Hun kommer til at få en kæmpe opgave defensivt, hvor hun skal være med til at binde forsvaret sammen i midterblokken. Hun er en spændende spiller, som har noget af den fysik og hårdhed i spillet, som vi har brug for, og samtidig tilfører hun os også noget af den rutine, det kræver at spille i Bambusa Ligaen.  Hun kommer til at dele stregpositionen med Ricka Gindrup, så vi har to store, fysiske stregspillere, så de kan få deres pauser, men samtidig også kan holde fast i vores 7-6-spil.

– Jeg har igennem mine snakke med Josefine Dragenberg fået bekræftet, at vi her får en spiller, som har benene plantet solidt i den jyske muld, og vi har fundet en, som jeg tror på kommer til at flytte os i den rigtige retning.

– Med tilgangen af Josefine Dragenberg er vi meget tæt på at have den endelige trup på plads, så nu ser vi bare frem til at starte op efter sommerferien, så vi kan samle den nye trup og tage et nyt skridt på rejsen, siger Peter Nielsen.

Josefine Dragenberg ser frem til sit skifte til SønderjyskE Damehåndbold.

– Jeg har valgt SønderjyskE, fordi jeg synes, det er et spændende hold med et fedt træningsmiljø og en klub med et super professionelt set-up. Jeg har haft fokus på at finde en klub, hvor jeg kan få forløst mit fulde potentiale i begge ender af banen og efter en længere skadespause at blive den bedste version af mig selv.

– Klubben har høje ambitioner lige som mig selv, og jeg tror på, at det er et sted, hvor jeg kan udvikle mig meget og lægge flere lag på mit spil. Samtidig håber jeg, at jeg kan bidrage til at etablere SønderjyskE i ligaen, siger Josefine Dragenberg.

FAKTA
Josefine Dragenberg
Position:
Stregspiller
Født: 10. april 1997 (25 år)
Højde: 186 cm.
Tidligere klubber: Randers HK, Holstebro Håndbold
Landskampe: 12 U-landskampe

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke