én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stærk målvogter forlænger med SønderjyskE

Annonce

Stine Broløs har indgået en ny to-årig aftale med SønderjyskE, og den 24-årige målvogter har nu kontrakt frem til sommeren 2025.

Ifølge cheftræner og sportschef Peter Nielsen tog det blot ti minutter at få en ny aftale på plads med Stine Broløs. Hovedpersonen bekræfter, at det var en af de lette beslutninger at fortsætte hos Kvindeligaens oprykkerhold.

– For mig har det været et oplagt valg at forlænge min kontrakt med SønderjyskE. Klubben har nogle værdier, som falder mig naturligt både som spiller og som menneske. Jeg tror så meget på det her projekt og er sikker på, at vi som hold kommer til at tage endnu flere step i den rigtige retning de kommende år. Jeg føler nærmest, at vi kun lige vi er startet, så jeg er bare topmotiveret for at kunne fortsætte min udvikling i SønderjyskE-trøjen, udtaler Stine Broløs.

Inden hun sommeren 2021 kom til SønderjyskE optrådte hun i landets bedste håndboldrække for Randers HK. Sidste sæson spillede hun en vigtig brik i SønderjyskE liga-oprykning, og nu gælder det om at tage næste step i Kvindeligaen. Den proces er godt i gang med to sejre i de tre seneste kampe.

– Vi er meget glade for at forlænge med Stine. Hun er en af de sten, som vi gerne vil bygge videre på. Hun har gennem årene vist, at hun har niveauet til Kvindeligaen, og sammen kan vi blive endnu bedre.

– Stine viser med dedikation til spillet, hvordan man virkelig træner hårdt, og så har hun nogle gode menneskelige egenskaber. Hun bidrager med smil og godt humør samtidig med, at hun er bundseriøs. Hun udvikler sig rigtigt meget lige nu i samarbejdet med målmandstræner Jean Callesen, forklarer Peter Nielsen.

Broløs og SønderjyskE skal næste gang i aktion den 6. januar, hvor Ajax København kommer på besøg. Her skal SønderjyskE forsøge at bygge videre på de gode takter i slutningen af kalenderåret.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke