én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Spinning & stor fest i SønderjyskE Damehåndbold

Annonce

Lørdag den 27/3 blev sæsonens sidste kamp i kvindernes 1. Division 2021/2022 spillet for SønderjyskE Damehåndbold. Bjerringbro FH gæstede Arena Aabenraa, og selvom SønderjyskE flere runder tilbage havde sikret sig direkte oprykning til Bambusa Kvindeligaen, så var der stadig en klar målsætning om at gå ubesejret gennem sæsonen. En målsætning der med næb og klør blev kriget hjem af tydeligt følelsesladet lyseblåt mandskab, der kunne glæde sig over resultatet 29-29 ved slutfløjtet.

Før kampen blevet der taget flot afsked med fem spillere, der alle efterlader et positivt aftryk i klubben. Således siger vi hjerteligt tak for kampen og indsatsen til Alberte Kristensen, Camilla Aastrup, Daniela Gustin, Rebecca Sønderskov & Lene Østergaard.

Efter festen blev det til en debut til SønderjyskE Damehåndbolds nye spinningkoncept, Tour De Aabenraa. Her var engagerede sponsorer inviteret til at cykle penge ind til klubben, så vi sammen kan styrke det sportslige fundament og forhåbentligt udleve ambitionerne om blive i landets bedste række efter den kommende sæson. Der var god stemning og mindst lige så gode ben over hele linjen, da der blev kørt 355.000 kr. ind til projektet. Vi er dybt taknemlige for opbakningen fra alle sponsorer, der deltog ved eventen, som hver og én var med til at give Tour De Aabenraa den helt rette ”fødsel”.

I løbet af eventen blev der ligeledes afholdt trøjeauktioner, hvor både sponsorer og private atter udviste fantastisk opbakning til spillerne og klubben. Sæsonens mest værdifulde trøje, i hele SønderjyskE-regi, blev således hvervet på denne aften, da Daniela Gustins game worn trøje blev budt op i hele 10.000 kr. De samlede indtægter for trøjesalget beløb sig hele 25.000 kr. Aftenens hurtigste ben sad på rytterholdet fra EY bestående af Michael Anker (EY) og Lars Clausen (E78), og de to kunne fortjent tage årets pokal med sig hjem.

Der skal lyde en stor tak og lykønskning til de tre cykler, der endte med at yde størst økonomisk bidrag til klubben. SUSAM, EY og FREJA står nu noteret for de største bidrag og har således vundet henholdsvis et gavekort til Hotel Munkebjerg på 10.000, et gavekort til Bone’s på 2.500 og endelig en gavekurv fra NordThy.

Efter et vellykket spinningarrangement var det tid til at tage hul på oprykningsfesten, hvor Sønderjyllands Golfrestaurant leverede lækkert traktement med braiserede svinekøller, pastasalat, kartoffelsalat, cous cous, brød og smør. En alletiders start på en alletiders fest hvor DJ Henrik (Amok) Andersen sørgede for den helt rette musikalske ramme for aftenens strabadser. Oplevelsen blev krydret med et decideret smukt fyrværkerishow leveret af klubbens nye Projektsponsor, Bygma.

Det blev på mange måder den perfekte afslutning på en perfekt sæson, hvor alle i og omkring klubben har kæmpet bravt for at lykkes med den stensikre oprykning. Sæsonen har, for holdet, båret præg af yderst disciplinær og professionel fysisk indsats over hele sæsonen, ligesom at det helt unikke sammenhold har været en afgørende faktor. Det er utroligt velfortjent, og vi ønsker alle involverede tillykke med den flotte præstation.

På klubbens og holdets vegne vil vi gerne sige alle sponsorer og fans en kæmpe stor tak for den flotte støtte og opbakning. Vi glæder os ufatteligt meget til en kommende sæson, hvor vi forhåbentligt i fællesskab kan løfte projektet til nye højder og få endnu flere mennesker på lægterne.

Er du og din og virksomhed interesseret i være med, når vi i marts 2023 gentager succesen med
spinningeventen, Tour De Aabenraa, bedes du kontakte cheftræner Peter Nielsen
på mail til pn@soenderjyse.dk.

Herunder finder du en oversigt over de fantastiske sponsorer, der bidrog til eventen:

Bygma

SUSAM

– Kuehne + Nagel

– DSV

– Asseco

– DFDS

– Team Rynkeby

Meldgaard

EY

– A78

– HFR

– AG Electric

– Math. Hendes ETFL

– Niels A Nielsen & Søn

– Søgaard Byg

– Spedition Christensen

– Aabenraa Havn

– Horup Bolig

– Erling Andersen

Kreditbanken

– Keditbanken | Apple Pay

– Privatsikring

– Royal Unibrew

– Sparinvest

– El-Møller

– Zelected Foods

– Møbler med Hebru

– SARAA

Naturmælk

– Cawobyg

– Fugebillen

– NH Reservedele

– Jes P Jessen

– Bil & CO

– Tømrer Jan Kristensen

Freja

– JL Skilte

– Phønix Tag

– Krone Fleet

– OK

– Scmitz Cargobull Danmark A/S

GF Forsikring

– Judica Aabenraa

– Destilleriet Als

– Tinglev Bogtrykkeri

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke