SønderjyskE vinder første turneringskamp mod Rødovre

En sejr på 30-22 og de første 2 point ind på kontoen

I går søndag tog vi en tur til Rødovre, dog med et ret amputeret hold pga. skader. Men vi var klar over, lige meget hvor få spiller vi var, skulle de 2 point med hjem. Kampen startede ud med rigtige gode forsvarsaktioner, som gjorde der først efter 12 minutter blev scoret Rødovres 2. mål. Dog havde vi selv lidt problemer med at få bolden i kassen i den anden ende. I løbet af 1. Halvleg begyndte de at lavede flere mål på kontra eller på de småfejl vi laver i forsvaret, det gjorde vi gik til halvleg 14-9. Midt i 2. halvleg fik vi ikke tacklet ordenligt af, det gjorde at Rødovre kom lidt med ind i kampen igen til stillingen 20-17. I slutningen af kampen gik Rødovre over i 7 mod 6, som vi løste godt i forsvaret og gav os flere mål i den anden ende også.

Kampen ender 30-22, og vi er så glade for at turneringen endelig er i gang igen.

Mål fra: Sofie Schelde 8, Tine Geertsen 6, Daniela Gustin 4, Pernille Johannsen 4, Mette Lassen 3, Ricka Gindrup 2, Alberte Kristensen 1, Katja Johansen 1, Alberte Stenderup 1

Næste kamp er på hjemmebane mod Ringsted, lørdag d. 18 kl 15:00.