Svend-Erik Boysen

SønderjyskE taber til Ringsted

Kampen blev ikke som vi havde forventet, vi ender med at tabe til Ringsted 25-26

Lørdag tog vi imod Ringsted på hjemmebane. Vi vidste på forhånd det kunne blive en svær kamp hvis vi ikke var der 100% eller hvis vores skuldre ikke ville sænke sig, så vi bare kunne spille det spil som vi kan være rigtig gode til. Det var vi dsv. ikke i de fleste minutter i kampen. Vi går til halvleg bagud 12-15. Først efter de 39 minutter, kommer vi lige op med dem til 17-17, der kom vi ind i fine perioder i kampen, hvor forsvaret tog fra og vi spillede os til gode chancer. Men vi holdt aldrig rigtig niveauet, som gør der kommer fejl rundt på banen i begge ender. Vi går derfra meget skuffet og med en viden om vi ved vi kan spille meget bedre, vi skal hjem og træne på at holde et godt niveau, uden der skal være for store udsving i vores træninger, så det ikke sker i kampene.

Hør hvad cheftræner Peter Nielsen har at sige om kampen

“Skuffet.dk….

Jeg sidder med en dårlig fornemmelse efter kampen, egentlig også i pausen, kamp forløbet er 100 % det samme som vores 2 kampe mod dem sidste år- vi formår ikke at finde stabilitet i vores spil!  Gode perioder afløses af dårlige, gennem hele kampen, og alligevel er vi foran med 2 mål med 5 min igen, har bolden med 35 sekunder til bage på uret ved stillingen 25-25.  Så på mange måder står jeg med en følelse af at vi selv smider det her væk/ på bænken og på banen, vi for mår aldrig at finde en ro i spillet.

Jeg nedlægger protest over at ved stillingen 14-16 får Ringsted en udvisning, der kommer dommerbordet til at sætte et ekstra mål på til Ringsted. så stilling derved er 14-17. Den sag ligger nu ved dhf.”

Næste kamp spilles fredag d 24. 19:30 mod Gudme, i Gudme.

Målscore: Sofie Schelde 7, Celine Hansen 6, Pernille Johannsen 3, Daniela Gustin 2, Ricka Gindrup 2, Mette Lassen 2, Lene Østergaard 1, Tine Geertsen 1, Alberte Stenderup 1