én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE skriver med Ikast-spiller

Annonce

SønderjyskE har skrevet en tre-årig aftale med den tidligere landsholdsspiller Line Uno, som efter denne sæson skifter til sønderjyderne fra Ikast Håndbold.

Det er med tydelig stolthed i stemmen, at sportschef og cheftræner Peter Nielsen fortæller om kontrakten med den stærke playmaker.

– Jeg er superglad for denne aftale. Line er en ønskespiller for os. En dygtig playmaker med et fantastisk mindset og vinderinstinkt. I defensiven er hun stærk, ligesom hun bliver en vigtig brik for os i kontrafasen. I angrebsspillet er hun god til at læse spillet og enten søge egne chancer eller spille holdkammeraterne gode, siger Peter Nielsen.

I 2015 skiftede hun fra SK Aarhus til Viborg HK, hvor det blev til fire år, inden turen gik til Besançon i Frankrig. I sommer vendte hun tilbage til Kvindeligaen og Ikast Håndbold.

– Line er topprofessionel og kommer med stor rutine ind i vores relativt unge trup. Hun har spillet på nogle fine håndboldadresser i ind- og udland og skal hjælpe os med at skubbe os fremad og tage det næste step, siger Peter Nielsen.

Den rolle tiltaler den 29-årige hovedperson, som udover masser af Europa Cup-kampe også har ni A-landskampe og 23 mål på CV’et.

– Jeg synes, at SønderjyskE har gang i et spændende projekt. Det virker som en professionel klub i fremdrift. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og så tiltaler det mig selvfølgelig også, at jeg potentielt får en større rolle. Jeg vil arbejde hårdt for at flytte klubben videre i positiv retning, siger Line Uno.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke