SønderjyskE måtte nøjes med uafgjort

Efter en dramatisk afslutning på opgøret måtte SønderjyskE nøjes med det ene point. Kampen i Sydbank Arena Aabenraa mod oprykkerne fra Bjerringbro FH endte 31-31 onsdag aften.

Det var en aften, hvor spillet aldrig blev sprudlende set med lyseblå briller. Det meste af kampen var gæsterne foran, men det var SønderjyskE, som var tættest på sejren til sidst.  SønderjyskE’s Nicoline Olsen havde scoret i det tomme mål til 31-30 med ét minut tilbage. Gæsterne fik udlignet, og med 18 sekunder på uret blev der taget en timeout. SønderjyskE fik spillet sig frem til en afsluitning, men Lea Hansen misbrugte i slutsekunderne fra fløjen i forsøget på at score sejrsmålet.

Det var tydeligt at se på spillerne, at det mere var et point tabt end et point vundet. SønderjyskE bøvlede lidt med favoritrollen mod oprykkerne og var blot foran to gange i kampen. Udover kort før tid, så var det ved 18-17 i starten af anden halvleg. Ellers havde gæsterne overtaget på måltavlen undervejs anført af ligatopscorer Line Gyldenløve, og så var gæsterne også gode i spillet syv mod seks. Hos SønderjyskE blev Sarah Paulsen topscorer med ni mål. Rikke Hoffbeck markerede sig med en stærk præstation og seks mål, mens Ida Lagerbon lavede fire mål på fire forsøg.

SønderjyskE er nu på 15 point efter 16 kampe på ottendepladsen, som akkurat giver adgang til slutspillet. Næste opgave er en svær udekamp hos Team Esbjerg på lørdag, og så er der igen onsdagshåndbold på hjemmebane, når det den 31. januar kl. 19.00 er kampstart i arenaen imod Ajax København.

SønderjyskE – Bjerringbro 31-31 (14-16)
Mål: Sarah Paulsen 9 (3), Rikke Hoffbeck 6, Ida Lagerbon 4, Nicoline Olsen 3, Louise Ellebæk 2, Pernille Johannsen 2, Ricka Falk Gindrup 1, Olivia Simonsen 1, Camille Mandret 1, Line Uno 1, Stine Broløs 1
Udvisninger: SønderjyskE 2, Bjerringbro o