SønderjyskE løb bagefter

SønderjyskE tabte onsdag aften hjemmekampen mod Viborg HK med 27-31 efter en dyst, hvor de lyseblå næsten konstant var et par mål bagefter.

Det var lidt den omvendte verden. SønderjyskE’s defensiv har denne sæson været ganske fint spillende, men i aften var det i stedet angrebsspillet, som fungerede. Desværre blev der lukket alt for mange mål ind bagude.

– Angrebsspillet var godt, men når man ikke præsterer i 60 minutter i begge ender af banen, så vinder man ikke, sagde cheftræner Peter Nielsen i sin analyse af kampen.

Opgøret blev udsat en halv time grundet trafikale problemer for Viborg-bussen. Og det var som om, at begge mandskaber kastede alle tøjler over bord, da starten endelig gik. Målene væltede ind, og inden ti minutter var spillet stod der allerede 6-6. SønderjyskE kom også på 7-6, men det var den eneste føring til hjemmeholdet. Efter en Viborg-timeout kom de grønblusede igen foran, og den føring slap de aldrig. Ved pausen stod der 15-18 på tavlen. SønderjyskE blev i starten af anden halvleg ramt af den tredje udvisning i kampen, og det gjorde ikke ”forfølgelsesjagten” lettere. Gæsterne fik deres eneste udvisning kort før tid.

Pernille Johannsen fik inden kampen blomster for 150 kampe i lyseblå. Hun kvitterede med fire mål. Det scorede Celina Hansen også efter en stærk anden halvleg af hende. SønderjyskE-topscorer blev Sarah Paulsen, der lavede seks mål mod sin tidligere klub.

Næste kamp er fredag den 23. september på udebane, hvor modstander er Aarhus United.

SønnderjyskE – Viborg HK 27-31 (15-18)
Mål: Sarah Paulsen 6, Celina Hansen 4, Pernille Johannsen 4 (1), Eline Osland 3, Lea Hansen 2, Sofie Schelde-Rasmussen 2, Louise Ellebæk 2, Ricka Falk Gindrup 1, Josefine Dragenberg 1, Olivia Simonsen 1, Mette Degn Lassen 1
Udvisninger: SønderjyskE 3, Viborg 1

Lørdag D. 24. Februar 14:00