én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE kæmpede bravt mod overmagten

Annonce

Topholdet Ikast Håndbold gæstede Sydbank Arena onsdag aften, og gæsterne trak det længste strå. SønderjyskE spillede en fin kamp, men det blev til et 26-33-nederlag mod overmagten.

Inden kampen havde cheftræner Peter Nielsen talt om en god start på kampen var en forudsætning for et godt resultat. Seks minutter inde i opgøret førte SønderjyskE 2-1 efter et par gode redninger af Stine Broløs, men så fik Ikast gang i kontraspillet. SønderjyskE blev samtidig presset hårdt i angrebsspillet, og der blev lavet lidt for mange tekniske fejl i første halvleg. Ved pausen stod der 11-18, men heldigvis fik de lyseblå sat prop i. Anden halvleg sluttede uafgjort 15-15, og det var opløftende. Efter kampen roste cheftræner Peter Nielsen ikke kun moralen, men også defensiven.

– Vores forsvarsspil seks mod seks lykkedes vi meget bedre med i forhold til kampen mod Viborg. Det var faktisk rigtigt godt i det meste af kampen. Og så tager vi også med, at vi på måltavlen spiller lige op med et klassemandskab i anden halvleg. Vi lægger os aldrig ned, og det viser, at dette hold har karakter, udtaler Peter Nielsen.

Næste opgave er udekampen hos Silkeborg-Voel KFUM næste onsdag med kampstart kl. 18.30.

SønderjyskE – Ikast Håndbold 26-33 (11-18)
Mål: Rikke Hoffbeck 7, Sarah Paulsen 7 (2), Line Uno 4, Louise Ellebæk 2, Pernille Johannsen 2, Lea Hansen 1, Ida Lagerbon 1, Olivia Simonsen 1, Nicoline Olsen 1.
Udvisninger: SønderjyskE 4, Ikast 2
Tilskuere:  649

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke