én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE i ny rekordsejr: Ajax kørt over med 15 mål

Annonce

SønderjyskE’s håndboldkvinder hentede sæsonens anden sejr i Kvindeligaen, og endnu en gang blev det til en rekordsejr. Med 33-18 vandt sønderjyderne hos Ajax København.

I starten af sæsonen blev der sat en ligaklubrekord med sejren på 14 mål over Silkeborg-Voel KFUM, og den rekord blev udbygget i aftenens kamp i hovedstad. Allerede ved pausen førte SønderjyskE med 11 mål, og da kampen var slut festede holdet og supporterne efter rekordsejren på 15 mål.

Cheftræner Peter Nielsen glædede sig over, at hele holdet bidrog til det overbevisende resultat.

– Det var en rigtig god holdindsats. Vi spiller virkelig godt og med højt tempo i forsvaret gennem hele kampen, udtaler Peter Nielsen.

Et par spillere markerede sig dog ekstra stærkt. Sarah Paulsen imponerede med 12 mål – blot det ene var på straffekast. Og i målet stod Stine Broløs med en redningsprocent på 48. Og så noterede man også tre fuldtræffere af den unge fløj, Sara Ibranovic, som var tilbage på sin gamle hjemmebane.

Både Broløs og Nora Persson havde gode arbejdsbetingelser i målet bag et veloplagt forsvar, som fuldstændig tog luften ud af Ajax-skytterne. Ingen af hjemmeholdets spillere kom over tre mål. Det var 6-17 til halvleg på tavlen i Bavnehøj Arena, og da uret vist 48 minutter havde Ajax blot scoret 12 gange mod SønderjyskE’s 27. Begge hold scorede lystigt i slutminutterne og rekord-afstanden på 15 mål blev bibeholdt.

Med fem point efter fem kampe er de lyseblå kravlet op midt i tabellen. Det lover godt for den vigtige hjemmekamp onsdag den 4. oktober mod Ringkøbing Håndbold. Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Aabenraa, hvor vi håber på talstærk opbakning. Du kan allerede nu købe din billet på:
https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Ajax København – SønderjyskE 18-33 (6-17)
Mål: Sarah Paulsen 12 (1), Josefine Dragenberg 4, Line Uno 4, Sara Ibranovic 3, Ida Lagerbon 3, Rikke Hoffbeck 2, Lea Hansen 2, Tine Geertsen 2, Ricka Falk Gindrup 1
Udvisninger: Ajax 2, SønderjyskE 4
Tilskuere: 700

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke