én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter stor profil hjem fra udlandet

Annonce

SønderjyskE Kvindehåndbold forstærker sig med stregspilleren Ida-Marie Dahl, som efter et udlandsophold vender tilbage til Kvindeligaen på en to-årig kontrakt.

Den tidligere Viborg-profil Ida-Marie Dahl tørner denne sæson ud for rumænske CD Gloria Bistrita, som har kvalificeret sig til Final Four i EHF European League. Når sæsonen er overstået, vender hun snuden hjemad til den danske liga igen, hvor hun i 159 kampe har lavet 436 mål.

– Efter at have været i udlandet på eventyr vil jeg gerne hjem til Danmark igen, og SønderjyskE var et oplagt valg. Klubben har et godt setup, og så passer geografien også godt i forbindelse med privaten.

– Jeg var allerede i dialog med SønderjyskE, inden jeg tog til udlandet, og jeg har været imponeret over den udvikling, som klubben har gennemgået. Jeg vil gerne være med til at løfte klubben yderligere, siger 26-årige Ida-Marie Dahl.

Cheftræner og sportschef Peter Nielsen glæder sig til at se den 174 centimeter høje og lynhurtige stregspiller i SønderjyskE-trøjen.

– Ida er en anden type stregspiller, så det kommer til at kræve meget i starten, når hun og holdkammeraterne skal lære hinanden at kende på banen. Hun spiller på sin spilforståelse og er utrolig god til at time sine screeninger. Derudover har hun en stor kompetence i løbet opad banen, udtaler Peter Nielsen.

Efter skiftet fra Ajax København i 2018 blev det til fem sæsoner i Viborg med et par DM-medaljer og internationale kampe. Hun har opnået flere store bedrifter med diverse ungdomslandshold og spillet syv A-landskampe.

– For mig handler det om, at vi i SønderjyskE får endnu en spiller, som virkelig kan se sig selv i projektet og er klar til at give den alt. Og så kommer hun med egne erfaringer fra sin tid i Viborg og Rumænien, så hun skal være med til at løfte os til næste skridt. Samtidig har jeg indtryk af, at Ida er en person med stærke meninger og en spiller, der kommer for at vinde i alt, hvad hun foretager sig, forklarer Peter Nielsen.

Han kan samtidig glæde sig over, Ida-Marie Dahl allerede har fået en personlig sponsor på plads. Vores trofaste sponsor, SDK FREJA, har været hurtig og lavet en aftale om et personligt sponsorat.

Foto: Jürgen Schadow

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke