én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter historisk sejr i Kvindeligaen

Annonce

For første gang nogensinde kunne SønderjyskE’s håndboldkvinder juble over en sejr i slutspillet. Det var samtidig første gang, at de lyseblå besejrede Nykøbing Falster Håndbold, som blev nedkæmpet med 28-27.

De over 600 tilskuere i Sydjysk Sparekasse Skansen i Sønderborg blev vidner til en spændende kamp. Midtvejs i første halvleg var SønderjyskE foran med tre mål via 8-5, men ved pausen var det gæsterne, som var foran med tre mål. Der stod da 12-15 på tavlen. En god start på anden halvleg banede vej for den historiske sejr. Stine Broløs tog igennem hele kampen godt fra i målet, og på en dag hvor ligatopscorer Sarah Paulsen ikke havde sin bedste kamp, bød holdkammeraterne ind på skift. Sara Ibranovic scorede seks mål på syv forsøg, mens både Nicoline Olsen og Pernille Johannsen scorede på fire ud af fire. Forsvaret spillede også en stærk kamp, men cheftræner Peter Nielsen ville hellere fremhæve “holdet”.

– Vi vinder på en stor holdpræstation, hvor alle byder ind og hjælper hinanden. Samtidig spiller vi med en god hårdhed i forsvaret og får minimeret de tekniske fejl, siger Peter Nielsen.

Da Sydbank Arena Aabenraa var optaget blev kampen spillet i Sønderborg, og Peter Nielsen havde travlt med at rose alle, som var med til at gøre “flytningen” så smertefrit som muligt.

– Jeg vil gerne rose alle i Sønderborg og alle vores frivillige for en stor indsats, siger han.

SønderjyskE mangler nu to udekampe i slutspillet. Den 1. maj gælder det Team Esbjerg, og en uge senere, den 8. maj, venter Silkeborg-Voel KFUM, der ligesom SønderjyskE har to point i gruppen.

SønderjyskE – Nykøbing Falster Håndbold 28-27 (12-15)
Mål: Sara Ibranovic 6, Line Uno 5, Nicoline Olsen 4, Pernille Johannsen 4, Camille Mandret 3, Ida Lagerbon 2, Ricka Falk Gindrup 2, Sarah Paulsen 1, Olivia Simonsen 1, Sarah Paulsen 1
Udvisninger: SønderjyskE 3, NFH 3
Tilskuere: 607 i Sydjysk Sparekasse Skansen, Sønderborg

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke