én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE forlænger med stærk stregspiller

Annonce

Stregspiller Josefine Dragenberg har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Kvindehåndbold. Den nye aftale løber frem til sommeren 2026.

26-årige Josefine Dragenberg startede sæsonen med stærke præstationer i både defensiven og offensiven hos SønderjyskE, men løb ind i en knæskade, som kostede en tur på operationsbordet i december. Genoptræningen er i fuld gang.

– Jeg er meget glad for den nye aftale med Josefine, som har været meget fokuseret i genoptræningen og brænder efter et comeback. Jeg er sikker på, at hun kommer mere sulten og endnu stærkere tilbage. Hun har spillet med et meget højt niveau i defensiven og løftet os på mange parametre, udtaler cheftræner og sportschef Peter Nielsen.

I sæsonens otte ligakampe står Dragenberg noteret for 25 mål, som stregspilleren har sat ind på blot 30 skud. En udnyttelsesprocent på hele 83. Kun tre spillere i Kvindeligaen har en bedre udnyttelse.

– Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg trives godt i klubben, så det var det helt rigtige for mig at forlænge kontrakten. Jeg tog til SønderjyskE, fordi det var en klub med store ambitioner, og vi lægger hele tiden nye lag på. Den udvikling er enormt spændende, og den vil jeg forsat gerne være en del af.

– Samtidig har klubben virkelig støttet mig i den svære tid efter min skade, og det er dejligt at kunne fortsætte min genoptræning i trygge rammer. Og så glæder jeg mig helt vildt til at komme tilbage på banen for SønderjyskE, udtaler Josefine Dragenberg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke