Søg

SønderjyskE forlænger med landsholdsprofil

Per Jessen, 19. juni 2017, kl. 5:30

Leonora Demaj var den store profil, da hun med Kosovos landshold spillede sig videre i EM-kvalifikationen tidligere på måneden. Hun har nu forlænget sin aftale med SønderjyskE Damehåndbold.

SønderjyskE har fået papir på endnu en landsholdsspiller til næste sæson. Sidste uge blev landsholdsmålmanden Hafdis Renötudottir fra Island præsenteret. Islændingen bliver næste sæson holdkammerat med en anden landsholdsspiller, bagspilleren Leonora Demaj, som kom til SønderjyskE fra Nykøbing Falster midt i sidste sæson. Den kun 19-årige ”Leo”, der i landskampene forrige weekend mod Israel og Georgien i alt scorede 27 mål, har indgået en ét-årig aftale med SønderjyskE.

– Jeg er rigtig glad for, at Leo har valgt at fortsætte i den lyseblå trøje. Hun er en dygtig spiller, der nærmest kan alt på en håndboldbane. Hun er meget stærk i forsvarsspillet og er eksplosiv og hurtig. Hun har et stort potentiale og har på trods af sin unge alder allerede en del erfaring, herunder internationale kampe med landsholdet, siger cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

Rutinerede Camilla Nissen har valgt at indstille karrieren, men med tilgangen af TMS Ringsted-topscoreren Caroline Rasmussen og både SønderjyskE-topscorer Emma Kiellberg og Leonora Demaj i truppen, så er Olivera Kecman fortrøstningsfuld frem mod sæsonstarten i 1. Division, hvor den nye og flotte Arena Aabenraa bliver ny hjemmebane.

– Nu har vi bagkæden på plads, og her er vi godt besat med forskellige spillertyper. Det giver os en masse muligheder for at variere vores spil. Vi har samtidig også en god bredde, og der kommer til at blive kamp om pladserne, siger Olivera Kecman.

Fakta Leonora Demaj
Alder: 19 år (25.08.1997)
Nationalitet: Kosovo/Danmark
Højde: 178 cm
Position: Venstre back
Kontrakt: 1 år (30.06.2018)
Tidligere klubber: Nakskov Håndboldklub, SHP (Sydhavspigerne), Nykøbing Falster Håndboldklub


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus