SønderjyskE fightede sejren i hus

SønderjyskE hentede to dejlige point i Kvindeligaen onsdag aften, hvor gæsterne fra Ajax København blev besejret med 30-25 i Sydbank Arena Aabenraa.

Det var ikke storspillet, som blev rullet ud af de lyseblå, men cheftræner Peter Nielsens første prioritet var at hente en sejr, og det lykkedes.

– Missionen lykkedes. Det var ikke kønt, men vi fightede godt. De to point giver forhåbentligt lidt selvtillid med til de kommende kampe, sagde Peter Nielsen efter opgøret.

Gæsterne, som kom til Aabenraa uden point på kontoen, strittede længe godt imod med en velspillende Ditte Vind i målet. Først efter 9-9 fik SønderjyskE lavet et lille hul. Ved pausen stod der 14-12. I anden halvleg kom gæsterne aldrig tæt på, selvom SønderjyskE sled hårdt med at få spillet til at flyde. På positiv-siden var det godt at se, at målene blev fordelt på mange spillere. Line Uno gik forrest med seks mål, mens Ricka Falk Gindrup var sikkerheden selv fra stregen med fem mål på fem forsøg.

På onsdag venter der en nøglekamp, når Ringkøbing Håndbold er modstanderen på udebane.

SønderjyskE – Ajax København 30-25 (14-12)
Mål: Line Uno 6, Ricka Gindrup 5, Sarah Paulsen 4 (3), Nicoline Olsen 3, Rikke Hoffbeck 3, Olivia Simonsen 3, Lea Hansen 3, Camille Mandret 2, Louise Ellebæk 1.
Udvisninger: SE 2, Ajax 2