én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold opruster med ligaspiller

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet en treårig kontrakt med Louise Ellebæk, der kommer til den nyoprykkede ligaklub med god erfaring fra fire sæsoner i Silkeborg-Voel KFUM.

SønderjyskE Damehåndbold er klar til at spille i landets bedste række, Bambusa Ligaen, efter sommerferien, og forberedelserne til ligalivet er allerede i fuld gang.

SønderjyskE Damehåndbold opruster nu med tilgangen af Louise Ellebæk, som har skrevet under på en treårig kontrakt – frem til sommeren 2025.

Den 24-årige venstre back har spillet de seneste fire sæsoner for ligaholdet Silkeborg-Voel KFUM, og nu tager hun altså turen til Sønderjylland for at hjælpe SønderjyskE Damehåndbold med at etablere sig i ligaen efter oprykningen.

– Jeg synes, vi har lavet et scoop med tilgangen af Louise Ellebæk. Vi får en spiller, der med sine mange år i ligaen kommer til Aabenraa for at være en del af vores projekt. Selv om hun kun er 24 år, har hun er rigtig god rutine i at være ligaspiller, og hun ved, hvad det kræver til kamp og i træning. Vi glæder os meget til at se hende i den lyseblå trøje i Arena Aabenraa, siger sportschef Peter Nielsen.

– Vi får en spiller, som defensivt kan dække mange positioner på rigtig højt niveau. Jeg synes, at hun er en komplet spiller, som jeg tror på kan løfte sit spil endnu mere ved at få en stor rolle i begge ender af banen. Hun er den skytte, vi har ledt efter, og vi er meget glade for, at hun nu bliver en del af vores ligatrup, siger Peter Nielsen.

Louise Ellebæk ser frem til at skifte til SønderjyskE Damehåndbold efter sommerferien.

– Jeg har valgt SønderjyskE, da jeg synes, at det er et rigtig spændende projekt med store ambitioner, som stemmer godt overens med mine egne. Holdet har været dominerende i 1. division i denne sæson, og den stigende formkurve, de har vist, glæder jeg mig meget til at være med til at bygge videre på. Jeg ser et stort potentiale i holdet og mener, at vi har kvaliteterne og rammerne til at blive et etableret hold i ligaen.

– Personligt mener jeg, at SønderjyskE er det helt rigtige skifte for mig, da jeg her har mulighed for at udvikle mig og bygge videre på de kvaliteter, som jeg besidder i begge ender af banen. Jeg ser meget frem til at blive en del af holdet, og jeg tror på, at vi sammen kan opnå rigtig gode resultater, siger Louise Ellebæk.

Personlig sponsor for Louise Ellebæk er Davidsen, som netop er blevet medhovedsponsor for SønderjyskE Damehåndbold (læs den nyhed her).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke