én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SønderjyskE Damehåndbold & OH Automobiler er godt kørende

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har indgået en etårig samarbejdsaftale med OH Automobiler, der kommer begge parter til gode.

Den anerkendte bilhandler fra Rødekro er nyt medlem af den lyseblå familie, da OH Automobiler er blevet enige med SønderjyskE Damehåndbold om en aftale frem til sommeren 2023.

Det store sponsorat er virkelig et vidnesbyrd om, at bilforhandleren virkelig er engageret i klubben, mener sportschef, Peter Nielsen.

– Det er en kæmpe opbakning, som OH Automobiler yder til os via dette sponsorat. Vi håber naturligvis, at vi kan give dem værdi for pengene med en fornuftig eksponeringsaftale og nogle mindeværdige oplevelser i loungen og til kampene.

Hos SønderjyskE Damehåndbold ønsker vi naturligvis at støtte dem, der støtter os, og derfor var det også helt naturligt at indgå leasingaftaler om i alt ni lækre biler hos den lokale bilforretning. Derfor bliver bybilledet i den kommende tid prydet af syv lækre Suzuki Swifts og to flotte elbiler fra Airways.

Brian Hansen, direktør ved OH Automobiler, er også glad for samarbejdet og understreger vigtigheden af at støtte lokalsamfundet, så området er attraktivt for nuværende beboere og tilflyttere.

– Vi bidrager meget gerne til, at vores lokalområde kan bryste sig af at have et elitesportshold, der både kan gøre sig som rollemodeller men som også leverer underholdning til sønderjyder og udefrakommende.

Allerede til pokalkampen mod København Håndbold den 24/8 kl. 19:00 i Arena Aabenraa, kan du møde OH Automobiler. Her afvikler bilforhandleren nemlig sit kampsponsorat, hvilket blandt andet betyder, at holdets nye køretøjer og flere flotte biler fra OH Automobiler vil være udstillet ved arenaens indgang.

Billetsalget til denne og fremtidige kampe åbner lige om lidt – så følg med på de lyseblå medier!

Vi glæder os til snart at se dig og OH Automobiler i Arena Aabenraa.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke