én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Skarpheden manglede til sidst

Annonce

SønderjyskE var længe godt med i udekampen hos Aarhus United, men de lyseblå håndboldkvinder måtte gå fra banen med et nederlag. Værterne vandt 25-22.

Det var til tider en lidt rodet kamp, men det så ikke ud til at genere SønderjyskE, der kom med masser af fight. Med under et kvarter tilbage havde man på fornemmelsen, at Aarhus-spillerne begyndte at blive frustrerede, og det duftede lidt af point med hjem i bussen til Aabenraa. SønderjyskE fulgte med helt indtil det 48. minut, hvor stillingen var helt lige, 18-18. Desværre var aarhusianerne meget skarpere, da det hele skulle afgøres.

– Vi spiller vores bedste udekamp, og langt hen ad vejen bliver kampen afviklet på vores præmisser. Vi mangler dog skarpheden til sidst og misbruger alt for mange muligheder. Det blev afgørende, siger cheftræner Peter Nielsen.

Kun 49 procent af SønderjyskE’s skud resulterede i et mål. Rutinerede Sabine Englert i Aarhus-målet fat ikke fat i meget i starten af kampen, men kollegaen Louise Bak Jensen kom ind og gjorde det svært for SønderjyskE-skytterne i anden halvleg. Ricka Falk Gindrup, Olivia Simonsen og Pernille Johannsen scorede hver fire gange. Johannsen, der lavede to af målene på straffekast, endte med 100 procent udnyttelse af sine skud og trak dermed gevaldigt op på den dårlige skududnyttelse.

SønderjyskE-målvogter Stine Broløs så på fra tribunen i Stadionhallen, hvor de medrejsende suppportere bidrog godt til stemningen. Med Broløs ude fik unge Nadja Berg sin debut i Kvindeligaen.

Der er nu landskamppause, og næste opgør er fredag den 7. oktober kl. 19.00 i Arena Aabenraa, hvor København Håndbold kommer på besøg.

Aarhus United – SønderjyskE 25-22 (13-11)
Mål: Olivia Simonsen 4, Ricka Falk Gindrup 4, Pernille Johannsen 4 (2), Sarah Paulsen 3, Celina Hansen 2, Lea Hansen 2, Louise Ellebæk 2, Josefine Dragenberg.
Udvisninger: Aarhus 3, SønderjyskE 3
Tilskuere: 711

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke