Skarpheden manglede til sidst

SønderjyskE var længe godt med i udekampen hos Aarhus United, men de lyseblå håndboldkvinder måtte gå fra banen med et nederlag. Værterne vandt 25-22.

Det var til tider en lidt rodet kamp, men det så ikke ud til at genere SønderjyskE, der kom med masser af fight. Med under et kvarter tilbage havde man på fornemmelsen, at Aarhus-spillerne begyndte at blive frustrerede, og det duftede lidt af point med hjem i bussen til Aabenraa. SønderjyskE fulgte med helt indtil det 48. minut, hvor stillingen var helt lige, 18-18. Desværre var aarhusianerne meget skarpere, da det hele skulle afgøres.

– Vi spiller vores bedste udekamp, og langt hen ad vejen bliver kampen afviklet på vores præmisser. Vi mangler dog skarpheden til sidst og misbruger alt for mange muligheder. Det blev afgørende, siger cheftræner Peter Nielsen.

Kun 49 procent af SønderjyskE’s skud resulterede i et mål. Rutinerede Sabine Englert i Aarhus-målet fat ikke fat i meget i starten af kampen, men kollegaen Louise Bak Jensen kom ind og gjorde det svært for SønderjyskE-skytterne i anden halvleg. Ricka Falk Gindrup, Olivia Simonsen og Pernille Johannsen scorede hver fire gange. Johannsen, der lavede to af målene på straffekast, endte med 100 procent udnyttelse af sine skud og trak dermed gevaldigt op på den dårlige skududnyttelse.

SønderjyskE-målvogter Stine Broløs så på fra tribunen i Stadionhallen, hvor de medrejsende suppportere bidrog godt til stemningen. Med Broløs ude fik unge Nadja Berg sin debut i Kvindeligaen.

Der er nu landskamppause, og næste opgør er fredag den 7. oktober kl. 19.00 i Arena Aabenraa, hvor København Håndbold kommer på besøg.

Aarhus United – SønderjyskE 25-22 (13-11)
Mål: Olivia Simonsen 4, Ricka Falk Gindrup 4, Pernille Johannsen 4 (2), Sarah Paulsen 3, Celina Hansen 2, Lea Hansen 2, Louise Ellebæk 2, Josefine Dragenberg.
Udvisninger: Aarhus 3, SønderjyskE 3