Søg

Sæsonstart og spændthed

Kasper Poulsen, 9. september 2017, kl. 10:27

Optakt SønderjyskE – EH Aalborg

Hvis man gerne vil se voksne mennesker glæde sig ligeså meget som små børn til juleaften, så skulle man have besøgt et af SønderjyskEs træningspas de sidste par dage. For spillerne tripper for at slippe kræfterne løs og få sat gang i turneringen. Og nu er der altså ikke længe til mere. For det starter i morgen på hjemmebane mod et af de formåede tophold i 1.Division EH Aalborg.

Kl.15.00 sættes kampen i gang i Arena Aabenraa og et par timere senere er man blevet meget klogere på, hvad der venter forude.

For der har været rigtig mange gæt på de forskellige holds styrker og placeringen i 1.Division. og 2 af de hold som de fleste har peget på som kommende tophold er netop SønderjyskE og EH Aalborg.

EH Aalborg kommer med en meget interessant trup, som indeholder den tidligere landsholdsspiller Kristina Bille. Hun har igennem de sidste 2 sæsoner været en virkelig dominerende spiller i 1.Division og været klart den mest iøjnefaldende spiller. Hendes kontrafase og skudsikkerhed fra højre fløj er imponerende og hun skal om nogen stoppes, hvis de lyseblå skal have succes ud af opgøret.

I bagkæden finder man den tidligere Skanderborg spiller Laura Damgaard, som var den næstmest scorende spiller for Skanderborg i sidste sæson i Ligaen. Nu bliver hun en vigtig spiller for EH Aalborg og er klart en spiller som vil volde mange hold store problemer. Derudover har man hentet Julie Jensen tilbage efter en sæson i Vendsyssel Håndbold. Den stærke højre back er en klar forstærkning på holdet og skyder hvis ikke hun bliver tacklet. Hun var en af de bedste i 1.Division i sidste sæson. Og så har de deres eget store talent i Line Berggren Larsen, som kommer med en utrolig stor vilje og både med sine skud og gennembrud kan angribe modstanderen hvor det gør ondt.

EH Aalborg har i den sidste uge sagt farvel til deres cheftræner Jesper Holmris, som efter sigende bliver ny kinesisk landstræner. Og dermed har de skiftet ud på posten blot en uge før kampstart. Om dette får nogen betydning ved man aldrig, men ny mand på bænken for modstander holdet er Søren Fisker.

Hjemmeholdet har fået Emily Baunsgaard klar igen og hun begynder efterhånden at finde tilbage til sin topform og ligner en der glæder sig lidt mere end de andre, til igen at trække i den lyseblå trøje. Anfører Helena Løjborg har haft godt af lidt pause og vil uden tvivl forstærke de lyseblå kraftigt i sæsonpremieren. Og så er der jo alle de nye spillere som får deres officielle debut i 1.Divisions for SønderjyskE. Nemlig målmændende Claudia Rompen og Hafdis Renötudóttir, på højre fløjen Pernille Johannsen og i bagkæden Caroline Rasmussen. Og så man jo ikke glemme at det er over et år siden at Ricka Gindrup sidst spillede en turneringskamp for de lyseblå. Hun er tilbage igen efter en korsbåndsskade.

 

Kampen spilles søndag d.10.09 kl.15.00 i Arena Aabenraa


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus