én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonkortsalget er skudt i gang

Annonce

Sæsonkortsalget er skudt i gang, og du kan nu sikre dig en plads på det lyseblå hold for den kommende sæson.

Du kan købe sæsonkort til SønderjyskE Damehåndbold lige her.

Et hold med perspektiver

SønderjyskE Damehåndbold sikrede i april endnu en sæson i landets stærkeste håndboldrække, Kvindeligaen. Det er en liga med enorm konkurrencedygtighed, hvilket kun understreges af, hvor stærkt Danmark er repræsenteret med klubhold i de europæiske turneringer. Det er altså nogle af verdens allerbedste håndboldspillere, som SønderjyskE Damehåndbold tørner sammen med igen i 2023/24 sæsonen. Der var masser af udvikling at spore hos de lyseblå spillere i den forgangne sæson, der på flot vis omstillede sig fra at spille 1. Division til at konkurrere i den stærke Kvindeligaen. Samtidig er der hentet store profiler, som Line Uno, Nicoline Olsen og senest franske Camille Mandret, ind på holdet, og kombineret med udviklingen fra 2022/23, er der meget, der tyder på, at du ikke skal gå glip af kampene i den kommende sæson.

Perlerække af fordele

Udover store stjerne og intens stemning, kan du glæde dig til en lang række unikke fordele, herunder bl.a. deltagelse sæsonkortmøder inkl. en øl/vand, fødselsdagshilsen på storskærm, mulighed for at invitere fem venner med til en håndboldkamp inden den 24/12 og rabatvouchers til SønderjyskE samarbejdspartnere i app’en. Desuden belønnes du med en helt særlig sæsonkortholder ”pin”, du kan bære på trøjen og gøre til samlerobjekt for de kommende sæsoner. Ligeledes får du et fint klistermærke, der kan pryde køleskabet, bilen eller lignende. Se alle fordelene lige her.

En ekstra gulerod til de hurtige

Køber eller fornyr du sit sæsonkort senest 2/7, er du også med i lodtrækningen om i alt fem kasser med seks flotte SønderjyskE vinglas.

Hvordan køber jeg et sæsonkort til SønderjyskE Damehåndbold?

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bærer dg ad med at købe et sæsonkort på vores billetside, har vi udformet en lille guide, som du kan downloade her. Den hjælper dig hurtigt og nemt igennem købsprocessen.

Hvordan fornyr jeg mit sæsonkort til SønderjyskE Damehåndbold?

Hvis du allerede var en del af holdet i sæson 2022/23, kan du let gentegne dit sæsonkort nu. Du logger blot ind på billetsiden, går under ”sæsonkort” og trykker ”forny et eksisterende sæsonkort”. Har du brug for lidt illustrationer af processen, kan du downloade en guide lige her. Har du en fast plads, du er glad for, kan den let blive din igen i 2023/24. 

Fornyr du ikke dit sæsonkort inden den 2/7, frigives din plads til salg.

Køb af plastikkort

Bemærk at du, ved køb af et plastikkort til 100,-, bedes afhente dette på administrationskontoret ved nærmere aftale og alternativt kan få det udleveret ved eventuelle ”kick off arrangementer”, træningskampe eller sæsonens første kampe.

Bemærk at sæsonkort fra forrige sæson ikke længere kan bruges.

Kontakt

Kontorets åbningstider er flg.: Mandag til torsdag 9.00 til 15.00 og fredag fra 9.00 til 14.00 og telefonerne er åbne mandag til torsdag 9.00 til 14.00 og fredag fra 9.00 til 12.00 (lukket på helligdage). 

Kontakt: mail post@soenderjyske.dk eller tlf. 74521499.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke