én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonens vigtigste kamp venter

Annonce

Søndag eftermiddag indleder SønderjyskE kvalifikationsspillet til Kvindeligaen med en udekamp. Modstander er Ajax København, og der er kampstart kl. 16.30 i hovedstaden.

Mens SønderjyskE ligesom Skanderborg Håndbold er startet med et enkelt bonuspoint i kvalifikationsspillet, så står Ajax noteret for et rundt nul. Derfor kan SønderjyskE med en sejr søndag slå et lille hul ned til sidstepladsen i gruppen. Netop sidstepladsen udløser knald eller fald-kampe mod nummer to fra 1. Division. Vigtigheden af opgøret er da også til at få øje på hos cheftræner og sportschef Peter Nielsen.

– Det er sæsonens hidtil vigtigste kamp. Så enkelt kan det siges. Vi vil selvfølgelig gerne godt fra land i kvalifikationsspillet. Der har været god tid til at forberede os til kampen, og vi har trænet godt siden sidste kamp, som også var mod Ajax.

– Vi skal ind og vinde kampen med fight og fysik, og så gør det ikke noget, at det formentlig ikke bliver så kønt, siger Peter Nielsen.

Onsdag venter der også en udekamp, når turen går til Ringkøbing, og kvalifikationsspillet slutter så i stedet med to hjemmekampe. Den 23. april er modstanderen Horsens, og den 26. april er Skanderborg på besøg i Arena Aabenraa.

Dommerne er til søndagens kamp i Bavnehøj Arena er Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller, mens Ole Frydkjær Petersen er observatør.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke