Søg

Sæsonens første udebanesejr

Kasper Poulsen, 8. oktober 2017, kl. 13:10

TMS Ringsted – SønderjyskE 23-27 (10-15)

Ringsted: Amanda Dahl 6, Siw Matras Larsen 3, Louise Wendelbo Lindeløv 3, Charlotte Bisser 3, Natascha Wollesen 2, Emma Ejdrup Navne 2, Cecilie Dalmose 2, Trine Mortensen 1 og Sofie Lang Fritsbøger 1

SønderjyskE: Helena Løjborg 6, Emma Kiellberg 5, Celina Hehnel Hansen 3, Sara Mitova 3, Emily Baunsgaard 3, Leonora Demaj 2, Caroline Amalie Rasmussen 2, Ricka Falk Gindrup 1, Pernille Johannsen 1 og Rikke Hoffbeck 1

Der blev hentet en utrolig dejlig sejr, da de lyseblå i weekenden var på besøg på Sjælland. Modstanderen var TMS Ringsted og de har før voldt SønderjyskE store problemer. Så man var advaret om det der evt. var i vente. Om det var dette der udgjorde paratheden eller spillerne bare var taktisk velforberedte skal være usagt, men sikke en start de lyseblå fik på kampen.
Efter 9 minutters spil var resultatet 4-0 til udeholdet. Claudia Romper viste gode takter i målet og forsvaret havde styr på deres opgaver. Det blev 6-1, 7-2 og 8-3 inden at hjemmeholdet fik bedre fat og fik endda reduceret til 9-7 da der var spillet 20 minutter af kampen. Men de lyseblå rykkede endnu engang og fik bragt sig foran med 15-10 til pausen.
Især Emma Kiellberg og Helena Løjborg havde gjort ondt på TMS Ringsted og så var Celina Hansen igen velspillende og viste et godt blik for spillet. Og så var det kampen hvor holdets makedonske fløj spiller Sara Mitova, fik sit gennembrud i den lyseblå trøje. Hun stod for en rigtig flot præstation.
Fra 2. halvlegsstart satte de lyseblå sig igen på kampen og efter 20 minutter spil førte SønderjyskE med 20-13. Man kom også foran med 21-14, men herefter fulgte en periode, hvor blev der sløset for mange bolde væk og hvor holdet blev ramt af et par frustrerende kendelser. Så der var stor jubel i hjemmeholdets lejr, da de fik reduceret til 22-23.
Med 6 minutter igen var kampen helt åben og små ting ville afgøre det hele. Først tog Caroline Rasmussen ansvaret i mod hendes gamle klub og satte en meget vigtigt scoring ind, og senere fulgte så både Emma Kiellberg og Helena Løjborg op med et par vigtige mål. I mens havde Claudia Romper snuppet et fløjskud og de lyseblå kunne derfor række armene i vejret efter holdets første sejr på udebane i denne sæson.
 Vi virkede godt forberedte på de ting som hjemmeholdet er ekstrem dygtige til og samtidigt fik vi rimeligt hurtigt sat os på kampen. Sejren er vigtig for os og bekræfter os i at de ting vi arbejder med til dagligt, kan føre os rigtigt langt som hold. Men vi må også erkende at vores tempospil skal udvikles yderligere og vores åbninger skal sættes rigtig op, også når modstanderen stresser os og vi er maks presset. Men det er altid lettere at arbejde med detaljerne til træningen, når man har en sejr i frisk erindring.
Assistenttræner Kasper Poulsen
Næste kamp er fredag d.13.10 kl.19.30 i Arena Aabenraa hvor modstanderen er Lyngby.

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus