Søg

Så starter det endeligt op

Kasper Poulsen, 14. september 2018, kl. 14:08

Optakt SønderjyskE – AGF

Så starter turneringen op og det er to hold med rigtig fine trupper der mødes i første kamp. For udover hjemmeholdet som har øjet rettet efter en topplacering i 1. division, møder AGF op med den stærkeste trup de har haft i nyere tid.

Det er nogle spændende navne der er kommet til klubben, efter at klubben i sidste sæson var ude og spille nedrykningskampe for at overleve i 1. division. Man har haft succes med at holde den suveræne topscorer for klubben i sidste sæson Louise Sønnichsen i den hvide trøje og derudover har man hentet Amalie Jacobsen i Horsens.

Dette er uden tvivl et sccop, da Amalie i sidste sæson var en stor profil på et Horsens mandskab som ellers var godt besat. Men med endnu flere konkurrenter på pladserne i bagkæden til denne sæson, valgte Horsens og Amalie at stoppe samarbejdet og dermed kunne AGF trække en stor kapacitet til klubben.

Det er ligeledes lukkes AGF at hente Nicoline Berthelsen til klubben, som efter et par gode sæsoner i Skanderborg håndbold var i Schweiz og prøve lykken på håndboldbanen, men nu er vendt hjem til Aarhus og forstærker bagkæden yderligere.

Dette betyder at AGF på papiret kan præsentere en utrolig stærk bagkæde, hvor der både er masser af skudkraft og gennembrudsstyrke. Træningskampene har også vist at udeholdet har niveauet til en placering i den øvre ende af tabellen og senest blev Vendsyssel slået sikkert i deres sidste træningskampe forude for turneringsstarten.

Hjemmeholdet har derimod været meget svingende i deres træningskampe og resultaterne har vist at holdet endnu er et stykke fra topformen. Der kæmpes lidt med skader i truppen og sammenspillet med de nye spillere har også spillet en væsentlig rolle.

Louise Andresen og Alberte Mørk er 2 af de unge spillere som er kommet til klubben denne sæson og helt sikkert vil udvikle sig meget i løbet af sæsonen. Men man på stregen finder Camilla Aastrup som sammen med den nyudnævnte viceanfører Emma Kiellberg skal forsøge at binde forsvaret sammen.

Holdet er klar til at byde velkommen til en ny sæson i Arena Aabenraa og der er ingen tvivl om at spillerne glæder sig til turneringen bliver sat i gang søndag eftermiddag.

Der bliver debut til Henriette Hovesen i målet, da Claudia Rompen er tvivlsom. Derudover tæller skadesbænken stadigvæk Caroline Rasmussen og Helena Løjborg.

 

Første kamp er altid noget helt specielt. Man kan have brilleret nok så flot i træningskampene, men det hele handler om hvad der sker når der bliver fløjtet op til turneringsstart. Vi er nået langt med hensyn til at finde noget der virker for dette hold, men der er stadig meget udviklingspotentiale for dette mandskab og dette vil man forhåbentligt kunne følge i turneringskampene fremadrettet. Da disse kampe kan få det bedste frem i spillerne og skabe de små fremskridt der giver den vigtige selvtillid til holdet.

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

Kampen mod AGF spilles søndag d.16.09 kl.15.00 i Arena Aabenraa


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus