én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Rutineret duo forlænger med SønderjyskE

Annonce

To vigtige kulturbærere i SønderjyskE Damehåndbold, Celina Hansen og Pernille Johannsen, har forlænget deres kontrakter med den nybagte ligaklub.

SønderjyskE-cheftræner Peter Nielsen er en glad mand. Og det er ikke kun sommervejret, som får mundvigene til at vende opad. Bagspiller Celina Hansen og fløjspiller Pernille Johannsen har nemlig forlænget deres aftaler med yderligere en sæson.

– Det er to spillere, som er kulturbærere og indbegrebet af klubbens DNA. Og så har de en rutine, som gør, at de nye spillere kan læne sig op ad dem den kommende sæson, hvor vi uden tvivl vil få nogle bump på vejen i ligaen, fortæller en glad Peter Nielsen.

Den 28-årige Celina Hansen ser frem til udfordringen i Bambusa Kvindeligaen.

– SønderjyskE er klar til ligaen, og det bliver en kæmpe udfordring, men det bliver virkelig fedt, og vi vil arbejde benhårdt for at overleve og vise, at vi hører til i landets bedste række, forklarer Celina Hansen.

At skrive under på en ny aftale var en nem beslutning.

– Jeg er glad og stolt over at forlænge med SønderjyskE. Selvom jeg har været i klubben siden 2014, så føler jeg, at dette er en ny rejse, som begyndte med oprykningen i marts, og jeg glæder mig til at være med på denne rejse.  Jeg udvikler mig stadig og spiller på et hold, som har det godt socialt og har nogle trænere, som tror på mig og viser mig tillid, så beslutningen for mig var aldrig svær. Jeg er stolt hver gang jeg trækker den lyseblå trøje over hovedet, og Arena Aabenraa er som hjem for mig, fortæller hun.

Cheftræneren fremhæver hendes ukuelige vindermentalitet.

– Celina har været udsat for nogle grimme skader, men hun er kommet tilbage og leverede på et meget højt niveau sidste sæson. Vi får gavn af hendes evner og store rutine. Hun udstråler en ro i tilspidsede situationer, og så har hun en vindermentalitet, som løfter holdet, når det ser svært ud, siger Peter Nielsen.

Det er næsten ti år siden, at sønderjyden Pernille Johannsen spillede sin første ligakamp, selvom hun er blot 25 år. Rødekro-pigen har udover SønderjyskE også ligakampe for Odense Håndbold, Nykøbing Falster og Team Esbjerg på CV’et.

– Pernille er indbegrebet af stabilitet, og hun har præsteret på alle parametre. Når vi er pressede og kampene står på vippen, så er det ofte ”P”, som får bolden. Hun er sikker i sine afslutninger og står bag mange af de vigtige mål. Med hende og Lea Hansen står vi godt rustet på den position, udtaler Peter Nielsen.

Pernille Johannsen trives i den lyseblå trøje. Hun fremhæver holdkammeraterne, staben og trænerteamets gode kemi og glæder sig til, at Arena Aabenraa skal lægge gulv til kampe i en af verdens bedste håndboldligaer.

– Da jeg kom tilbage til SønderjyskE var målet, at vi skulle tilbage i landets bedste række, og det blev indfriet. Nu er målet, at SønderjyskE skal forblive et ligahold, og det projekt er jeg enorm glad og stolt over at være en del af. Vi har et godt team hele vejen rundt og et godt træningsmiljø, som jeg trives i. Derfor var det også let at forlænge. I min optik findes der intet bedre end at have hjemmebane i Arena Aabenraa, og jeg glæder mig meget til sæsonen, vi går i møde, siger Pernille Johannsen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke