Søg

Revanchen kom i hus

Kasper Poulsen, 27. januar 2019, kl. 12:24

SønderjyskE-Bjerringbro 29-26 (13-11)

SønderjyskE: Celina Hansen 7, Leonora Demaj 6, Fatos Kücükyldiz 5, Nina Bech 3, Ricka Gindrup 2, Emma Kiellberg 2, Sara Mitova 2 og Szabina Mayer 2

Det blev til endnu en sejr på hjemmebane, da Bjerringbro gæstede Arena Aabenraa i et lille topbrag. Udeholdet har overrasket positivt denne sæson og har bevæget sig op i toppen af rækken. En stærkt spillende bagkæde har været en af hovedårsagerne til dette og så har holdet kunnet spille frit, da der absolut ingen forventninger har været til holdet forud for sæsonen.

Så hjemmeholdet var advaret om hvad der ventede dem, da kravet var en sejr, hvis man ville fastholde 2. pladsen i rækken og øge afstanden til konkurrenterne.

Og det virkede til at de lyseblå var klar på udfordringen og man fik sat sig på kampen, så derefter 14 minutters spil stod 8-3 på tavlen. Der blev øget til 11-5, men herefter ramte SønderjyskE en periode hvor de på 10 minutter kun formåede at score 1 gang.

Det blev udnyttet af Bjerringbro til at reducere til stillingen 13-11 ved pause. Et helt misvissende billede af en 1. halvleg hvor hjemmeholdet havde været dominerende, men omvendt også noget som efterhånden er set en del gange denne sæson. Nemlig at en kamp som næsten virker afgjort, bliver helt åben igen.

2. halvleg blev yderst tæt, men hele tiden med hjemmeholdet foran. Hver eneste gang Bjerringbro fik udlignet, så bragte hjemmeholdet sig foran med 1-2 mål. Først med 6 minutter igen lykkes det de lyseblå at bringe sig foran med 3 mål i 2. halvleg og sidenhen 4 mål.

Det fik udeholdet til at gå frem i ren mandsopdækning, men hjemmeholdet bevarede roen og sikrede sig en vigtig sejr på 29-26.

Der var mange gode præstation fra hjemmeholdet side af. Især Leonora Demaj blomstrede op, men også Fatos Kücükyldiz vist høj klasse i angrebsspillet. Og så er der grund til at rose Celina Hansen for at være en afgørende spiller, da der var mest brug for det.

Sara Mitova stod i øvrigt for kampens mest iøjnefaldende detalje, da hun på et langt udkast fra Dragana Petkovska, fik grebet bolden i luften og sendt den flot i mål.

Sejren giver SønderjyskE en afstand på 6 point ned til Bjerringbro, men stadigvæk med DHG og Hadsten kun 4 point efter på 3. og 4. pladsen. Så der er stadigvæk yderst tæt i rækken.

 

Det betyder meget for os at vi kan holde vores stime som ubesejret på hjemmebane og udover dette er der selvfølgelig grund til at nyde de flotte perioder i kampen, hvor vi fik sat os på opgøret. Men vi er godt klar over at der stadigvæk kan rettes til og forbedres ting i defensiven og dette har vi selvfølgelig fokus på fremadrettet. 

Cheftræner Oli Kecman

 

 

Næste kamp er fredag d.01.02 kl.19.30 på udebane mod Horsens i Forum Horsens. 

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus