én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Rekordstime kan udbygges onsdag aften i Arena Aabenraa

Annonce

Kalenderårets sidste hjemmekamp står for døren. Onsdag den 8. november kl. 19.00 spilles opgøret mod Skanderborg Håndbold i Arena Aabenraa. En kamp, hvor SønderjyskE kan udbygge en rekordstime på tre sejre i træk.

Rekorderne står lige nu i kø hos SønderjyskE Kvindehåndbold. Med sejren hos København Håndbold i fredags blev den tredje sejr i træk høstet i Kvindeligaen, og det er ikke sket før i klubbens historie. Pointhøsten er lige nu på 12 point efter ti runder, og dermed kan man også overgå sidste sæsons pointrekord på netop 12 point allerede halvvejs i grundspillet. Cheftræner Peter Nielsen håber på at se mange tilskuere i arenaen.

– Det er årets sidste kamp, og jeg håber på talstærk opbakning. Det gør en kæmpe forskel med mange mennesker i hallen. Vi var næsten 800 sidst, og det kan mærkes, når vi har arenaen godt fyldt op. Vi må gerne blive endnu flere. Så tag naboer, venner og familie med til kampen. Vi har før haft det svært med Skanderborg Håndbold, men vi skal forsøge at ride videre på stimen af gode præstationer, siger Peter Nielsen.

Hos Skanderborg skal der holdes et vågent øje med bagspiller Line Berggren Larsen, som netop er blevet kåret til Månedens Spiller i Kvindeligaen. Hun står efter ti kampe noteret for imponerende 58 mål og 59 assists. Kampen bliver også et gensyn med Sofie Schelde-Rasmussen, som i sommer skiftede til Skanderborg fra SønderjyskE.

Daniel Møller og Rasmus Dreier Høgfeldt er kampens dommere, mens Claus Gramm Pedersen er observatør.

Kampsponsor:

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke