én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Rekordhandel i SønderjyskE Damehåndbold

Annonce

Rekordhandel i SønderjyskE Damehåndbold

Aia Høgh Raadshøj skifter med øjeblikkelig virkning til Aarhus United i det, cheftræner og sportschef Peter Nielsen kalder en rekordhandel for SønderjyskE Damehåndbold.

Tilbage i november skiftede Aia Høgh Raadshøj fra konkursramte Randers HK til SønderjyskE, men den i Hobro-bosatte venstreback skifter nu lidt tættere på bopælen og familien.

– Vi er ærgerlige over, at afstanden blev for stor for Aia. Hun er en meget talentfuld spiller, som vi virkelig havde set frem til at arbejde sammen med. Vi har selvfølgelig fuld respekt for, at hun har indset, at hun alligevel har behov for at komme tættere på familien, siger Peter Nielsen, og fortsætter:

– Vi lægger stor vægt på, at spillerne oplever at de kan få tingene til at fungere godt i hverdagene. Vi ønsker kun Aia alt det bedste og lykke til på hendes vej. Samtidigt har vi også indgået en fin handel med Aarhus United. Det er en rekordhandel for SønderjyskE Damehåndbold, og det er vi meget tilfredse med.

– Nu koncentrerer vi os om dagens kamp i Arena Aabenraa mod netop Aarhus United. Her er alle i lyseblåt meget opsatte på at, århusianerne ikke skal have points med hjem i spillerbussen, understreger Peter Nielsen.

Aia Høgh Raadshøj nåede at spille fire kampe for SønderjyskE og lave tre mål.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke