én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Pil opad mod tyske vicemestre

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold tog i dagens testkamp imod de tyske vicemestre fra Borussia Dortmund. Efter en god indsats måtte SønderjyskE se sig besejret med 25-29 i Arena Aabenraa.

Efter en fem dage lang træningslejr i Tønder spillede SønderjyskE torsdag eftermiddag den næstsidste testkamp, inden det går løs for alvor. Og cheftræner Peter Nielsen så endnu en gang fremgang hos sit hold.

– Vi tog endnu et skridt fremad og pilen peger fortsat opad. Jeg så vilje, gejst og overskud. Mange af de ting, som vi har arbejdet med blev eksekveret, forklarer Peter Nielsen.

Han kunne glæde sig over, at de lyseblå fik en meget bedre start på opgøret end mod Odense Håndbold sidste uge. Sønderjyderne fulgte med til 6-6, men så slog tyskerne til på nogle kontra. Dortmund straffede prompte de mindste fejl fra SønderjyskE. De tyske gæster gik videre fra gruppespillet i Champions League sidste sæson og vandt forrige sæson det tyske mesterskab. Ved pausen var stillingen 8-14. Anden halvleg blev dog vundet af SønderjyskE.

– Vi fik en rigtig god start på anden halvleg, og så bølgede kampen frem og tilbage med en afstand på fire til seks mål. Vi spillede gennem hele kampen med en god defensiv, som gjorde det svært for et rigtigt godt tysk hold, og i anden halvleg fik vi så mere gang i angrebsspillet. Vi fik på mange måder fuld valuta af dagens kamp, udtaler Peter Nielsen.

Trænerteamet gav spilletid til alle spillere, og allerede lørdag den 20. august skal holdet i aktion igen. Kl. 13.00 spilles den sidste testkamp, når modstanderen på udebane er Aarhus United i Stadionhallen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke